beste alternatieven voor GarageBand voor Windows in 2021

De beste alternatieven voor GarageBand voor Windows Als je een muziekliefhebber bent en muziek wilt maken, heb je vast wel eens gehoord van de Apple muziekproductiesoftware GarageBand. Veel hitnummers, waaronder Rihanna en de Fallout Boy-nummers, zijn opgenomen en bewerkt met GarageBand.

Maar helaas, als u Windows gebruikt, kunt u het niet uitvoeren omdat GarageBand voor Windows nog niet beschikbaar is. Je kunt GarageBand voor Windows 10,8,7 nog steeds gebruiken terwijl je Mac OS op een virtuele machine draait, maar het is niet erg efficiënt met hulpbronnen.

5 beste alternatieven voor GarageBand voor Windows

 

Dus hier is een lijst van GarageBand voor pc-  alternatieven  die net zo aantrekkelijk en met een groot potentieel zijn.

1.  LMMS

Lmms is gratis open source muziekproductiesoftware waarmee muziektracks van professionele kwaliteit kunnen worden gemaakt. Het bevat alle professionele tools, maar het is niet zo aantrekkelijk als GarageBand, maar je mag niet klagen omdat het gratis is!

Het biedt een breed scala aan voorgeladen instrumenten, audiosamples en effecten waarmee u sneller tracks kunt maken, zelfs als u het programma voor de eerste keer gebruikt. U kunt alle gereedschappen en hun functie gemakkelijk leren door te experimenteren met gebruiksvriendelijke instrumenten. Het kan dus GarageBand voor Windows zijn.

Kenmerken:-

  • Muziek componeren op Windows, Linux en Mac OS
  • MIDI-bestanden en Hydrogen-projectbestanden importeren
  • Noot afspelen via MIDI
  • Instrumenttracks consolideren met Beat + Bassline Editor

Lees ook: –  Beste gratis Photoshop-alternatieven

2.  Mixcraft 7  | GarageBand voor Windows

GarageBand is beroemd omdat het gemakkelijk te gebruiken is en een grote verzameling loop-bibliotheek heeft. Gebruikers kunnen zich er snel aan aanpassen en gemakkelijk een nummer maken door verschillende geluiden en loops te stapelen. Hoewel er geen GarageBand voor Windows-pc is, is Mixcraft daarom gekomen om deze leegte op te vullen.

Mixcraft biedt ook een grote selectie kwaliteitsloops en geeft deze weer op een interactieve gebruikersinterface die de workflow verhoogt. Je hoeft alleen maar een paar loops naar de werkruimte te slepen en neer te zetten en Mixcraft zorgt voor de rest, inclusief de toonsoort en het tempo.

Kenmerken:-

  • Schitterende nieuwe interface
  • Meer dan 7.000 loops, samples en geluidseffecten
  • Multitrack-opname met looping, punch in/out
  • Geautomatiseerde bewerking met kopiëren / plakken

Lees ook: –  Beste alternatieven voor Skype

3.  Music Maker Jam

Als je een persoon bent die muziek wil spelen, is dit de beste keuze. Musicmaker jam wordt geleverd met gratis functies en vergelijkbaar gebruiksgemak van de software-interface om natuurlijke soundtracks te creëren. Het zal je helpen om makkelijke en melodieuze tonen en soundtracks te creëren zonder professionele kennis.

Daarnaast is Music Maker Jam beschikbaar op zowel pc als Android- en iOS-platforms. Zonder enige professionele vaardigheden kun je een verscheidenheid aan soundtracks van verschillende genres maken.

Music Maker Jam is niet bedoeld voor professionals omdat er veel beperkingen zijn als het gaat om het bedienen van  muziek  . Het is eerder een leuk hulpmiddel om mee om te gaan. Als je op zoek bent naar een professionele GarageBand voor Windows 10, dan is deze geen goede keuze.

Lees ook: –  Beste Hamachi-alternatieven

4.Stagelight

Dit is een iets andere benadering als het gaat om muziekproductie. Het richt zich inderdaad vooral op de live-modus, een interactieve manier om verschillende effecten, loops en audioclips te testen.

 

5.  FL Studio  | GarageBand voor Windows

 

Het verscheen voor het eerst als fruitige krullen. Momenteel is FL studio het programma dat door professionals het meest wordt gebruikt voor het maken en bewerken van muziek. Het wordt geleverd met een geweldige gebruiksvriendelijke interface die dingen compliceert. Fl studio is ontworpen voor een breed scala aan gebruikers, of je nu een beginner bent of een professionele geluidsproductie. Werken met FL studio zal zijn als het aansnijden van een taart.

In tegenstelling tot andere audioproductiesoftware, wordt FL Studio geleverd met een gemakkelijk te begrijpen dashboard en workflow. Een grote hoeveelheid waardevolle informatie wordt op de studio weergegeven zonder de zaken ingewikkeld te maken, waardoor de gebruikersinterface ideaal is voor een soepele workflow. Bovendien geeft het u de vrijheid om tools en vensters te configureren om uw workflow-ervaring aan te passen.

 

Conclusie

 

Dit brengt ons aan het einde van de lijst; We hopen dat Apple binnenkort GarageBand voor Windows 10 en eerder zal lanceren. Laat ons weten welk GarageBand-alternatief u op uw pc gebruikt en we zullen het aan de lijst toevoegen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *