5 beste alternatieven die u kunt gebruiken in 2021

Evite is een van de beste online platforms waarmee u uitnodigingen naar uw vrienden, familieleden en anderen kunt sturen. Dit heeft het verzenden van uitnodigingen eenvoudiger gemaakt dan vroeger, maar wat als dit platform crasht? In dat geval moet u een lijst met  Vermijdt-  alternatieven hebben die u kunt gebruiken. Laten we dus, voordat deze situatie zich voordoet, beginnen met het verkennen van de beste Vermijd-alternatieven van 2021.

Beste en gratis vermijdingsalternatieven van 2021

 

1.  Punchbowl

 

Punchbowl is een van de beste platforms zoals Evite van 2021 waar je je collega’s en buren kunt uitnodigen voor een evenement. Hiermee kunt u niet alleen uitnodigingen voor evenementen verzenden, maar het helpt u ook bij het plannen van het begin tot het einde.

=

Het heeft een mooie en eenvoudige interface die het gebruiksvriendelijk en gebruiksvriendelijker maakt. Het heeft een heleboel functies omdat je reacties van gasten en andere dingen binnen enkele seconden kunt zien. Daarnaast kunt u alle informatie van uw gasten in één keer bekijken.

2.  Feesten  (Pingg)

 

Vieringen zijn een ander beste alternatief voor vermijden dat u kunt gebruiken om uitnodigingen voor een bepaald evenement te verzenden. Wat ik het leukste vond aan dit platform, is dat ze een groot aantal modellen hebben voor elke gelegenheid en elk festival. U kunt deze modellen versturen via social media, e-mail of direct forwarding.

Net als Punchbowl kunt u hiermee ook uw klanten volgen. Een ander cool ding is dat ze al hun opties op één pagina hebben vermeld.

Zie ook: –  De beste SolarMovie-alternatieven

 

3.  Willekeurig:

 

Anyvite is een geweldig platform waarmee je gepersonaliseerde uitnodigingen naar je vrienden en familieleden kunt sturen. Het beste is dat je iemand ook via sms op de hoogte kunt stellen van een evenement. Ze hebben ook een optie waarmee je je eigen evenement kunt organiseren en tickets kunt verkopen via uitnodigingen.

Bovendien geeft het uw gasten de mogelijkheid voor hun vrienden om deel te nemen aan uw evenement. Je kunt ze toestaan ​​hun vrienden uit te nodigen of deze optie uitschakelen voor een bepaalde gast. Het geeft je ook de mogelijkheid om het aantal keren dat ze iemand kunnen uitnodigen te beperken.

4.  Paarspad

 

Purpletrail is een van de beste platforms waarmee je mensen kunt uitnodigen voor een bepaald evenement. In tegenstelling tot andere platforms van hetzelfde genre, hebben ze een geweldige lijst met thema’s die je kunt gebruiken om uitnodigingskaarten voor elke gelegenheid te maken. Bovendien kunt u elk onderdeel van uw uitnodigingskaart online bewerken.

Het beste wat ik het leukst vond, is dat ze geen advertenties op hun platform hebben, dus je kunt door het platform bladeren zonder waardeloze advertenties te zien.

Zie ook: –  De beste apps zoals Showbox

 

5.  Papierloze post

 

De papierloze post is een ander best Vermijd alternatief van 2021 waarmee je uitnodigingen naar je collega’s en buren kunt sturen. Het biedt een groot aantal sjablonen die u kunt gebruiken om online een uitnodigingskaart te maken. Het beste deel is dat het je de mogelijkheid geeft om je show altijd en overal opnieuw te plannen.

Daarnaast kunt u elke uitnodigingskaart volgen. In tegenstelling tot andere Evite-alternatieven, hebben ze een premium abonnement waarmee je uitnodigingen naar meer dan 15.000 ontvangers kunt sturen.

Conclusie

 

Dus hierboven zijn de beste platforms die u kunt gebruiken in plaats van Vermijd. Ik hoop dat dit bericht je zal helpen het beste alternatief voor Evite te vinden. Als je dit nuttig vond, deel dan dit bericht, want het kost je niet meer dan 2 seconden van je kostbare tijd.

Als u een ander platform heeft gebruikt, kunt u dit ook aan ons voorstellen in het gedeelte ‘Opmerkingen’ hieronder.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *