|

Best Practices voor ZDM Mac/Win (ZR) in zoom-app

Om het proces van het instellen en inschrijven van Zoom Device Management (ZDM) te versnellen, is dat zo best om de best practices voor Zoom Device Management (ZDM) te volgen.

Vereisten

Geautomatiseerde inschrijving voor Mac

Apparaten die al zijn geïmplementeerd wordt hier alleen door beïnvloed.

 1. Zorg ervoor dat u het installatieproces voor de Apple Business Manager- of Apple School Manager-applicaties hebt voltooid.

 2. Upload het Apple-apparaatcertificaat en het Apple-apparaattoken door op de knop Apparaatbeheer te klikken

 3. Met ABM/ASM hebt u zojuist een server gemaakt die kan worden gebruikt om in aanmerking komende apparaten toe te wijzen.

 4. Klik op de overzichtspagina van de ZDM-toepassing op Vernieuwen om deze te vernieuwen.

 5. Het wordt aanbevolen dat alle apparaten die u toewijst aan de server, als ze al zijn geïmplementeerd, Zijn terugzetten naar fabrieksinstellingen. Als u al een tool voor het beheer van mobiele apparaten gebruikt en hiervan wilt overstappen, kunt u misschien hetzelfde doen met een andere.

 6. U zou een scherm voor beheer op afstand moeten kunnen zien nadat u door een reeks instellingsschermen op de (taal, netwerk, enz.) hebt genavigeerd.

 7. Het proces is nu voltooid zodra u het startscherm hebt bereikt. Binnen korte tijd wordt de Zoom Rooms-app gedownload en automatisch gestart op uw apparaat.

Aanbevelingen

 1. Bij het oplossen van problemen met uw Mac dient u het serienummer te noteren.

 2. Zorg ervoor dat de namen van je Macs overeenkomen met de namen van de Zoom Rooms. Als u wilt weten waar een bepaald apparaat thuishoort, hoeft u alleen maar op de pagina Apparaten naar het serienummer te zoeken nummer dan zoek naar de kamer waar het apparaat bij hoort. Het zal voor u veel gemakkelijker zijn om dat apparaat toe te wijzen de kamer wanneer u deze hernoemt.

 3. Zorg ervoor dat elke Mac aan een bepaalde ruimte is toegewezen. Het zou gemakkelijker zijn om dit te doen als u op het tabblad Apparaten hebt geklikt in plaats van op het tabblad Kamers of via de pagina Kamer bewerken in de kamer.

 4. Als er een is nieuw versie van Zoom Rooms beschikbaar is, moet u deze updaten. Afhankelijk van de pagina waarop u zich bevindt, kunt u apparaten afzonderlijk of in groepen upgraden.

 5. Het besturingssysteem (OS) op uw Mac moet worden geüpgraded. Met behulp van de account- of locatiepagina’s kunt u dit in groepen upgraden.

Handmatige inschrijving voor Mac

 1. Klik in Apparaatbeheer (ZDM) op het Apple-certificaat en upload het. Voor het handmatige inschrijvingsproces is geen token vereist om te worden voltooid.

 2. Klik op de link in stap 2 van Apple Individual Enrollment op het device waarop je je wilt inschrijven.

 3. U wordt gevraagd een toegangscode in te voeren. Met een paar minuten later wordt de Zoom Rooms-app gedownload en automatisch gestart op uw apparaat.

Aanbevelingen

 1. Bij het oplossen van problemen met uw Mac dient u het serienummer te noteren.

 2. U moet uw Macs hernoemen zodat ze overeenkomen met de naam van uw Zoom Room. Om dit te doen, kunt u zoeken op het serienummer in de Apparaten pagina, en dan u kunt controleren bij welke kamer dat apparaat hoort door de naam van de kamer in de linkerkolom te controleren. Het zal voor u veel gemakkelijker zijn om het apparaat aan een kamer toe te wijzen zodra u het apparaat een andere naam geeft.

 3. Zorg ervoor dat elke Mac aan een bepaalde ruimte is toegewezen. Het is gemakkelijker om hiervoor het tabblad Apparaten te gebruiken in plaats van het tabblad Kamers of de bewerkingspagina in de kamer, in plaats van het tabblad Kamers.

 4. Als er een is nieuw versie van Zoom Rooms beschikbaar is, moet u deze updaten. Op de account- of locatiepagina’s kunt u een groep apparaten tegelijkertijd upgraden.

Geautomatiseerde inschrijving voor Windows

 1. Het bestand ZDM.PPKG kan worden gedownload van de website van Zoom.

 2. Het Zoom-inrichtingspakket moet worden opgenomen in het afbeeldingsbestand voor uw systeeminstallatie. Instructies voor het wijzigen van een afbeeldingsbestand vindt u hier, als u meer wilt weten.

 3. Nadat u het afbeeldingsbestand hebt gewijzigd, moet u het toepassen op het gewenste apparaat.

Aanbevelingen

 1. Selecteer de Windows-updates die u wilt downloaden en installeren in de onderstaande lijst.

 2. Zorg ervoor dat uw Windows-apparaten zijn toegewezen aan hun respectieve kamers. Er zijn verschillende manieren om dit in een kamer te doen, maar de eenvoudigste manier is door het tabblad Apparaten te gebruiken in plaats van het tabblad Kamers of de bewerkingspagina in de kamer.

 3. Het wordt aanbevolen om de Zoom Rooms-app te upgraden wanneer a nieuw versie wordt vrijgegeven. Op de account- of locatiepagina’s kunt u apparaten in groepen upgraden op basis van het type apparaat.

Handmatige inschrijving voor Windows

De handmatige inschrijvingsfunctie is beschikbaar voor Windows 10 versie 1703 en later.

Inschrijvingsstappen via toegangscode

 1. U vindt de link om uw apparaat te registreren bij Windows Individual Enrollment in stap 2 van het proces op het apparaat waarop u zich wilt inschrijven

 2. U wordt gevraagd een toegangscode in te voeren. Het duurt slechts een paar minuten voordat de Zoom Rooms-app is gedownload en op uw apparaat is gestart.

Inschrijving Stappen via USB

 1. Het bestand ZDM.PPKG kan worden gedownload van de website van Zoom.

 2. Om uw Windows-apparaat te registreren, moet u aansluiten USB erin.

 3. Als u het bestand wilt installeren, dubbelklikt u erop. Wanneer u door Windows wordt gevraagd om de software te installeren, klikt u op Ja doorgaan.

 4. Binnen een paar minuten wordt de Zoom Rooms-app automatisch gedownload en gestart op uw apparaat.

Aanbevelingen

 1. Selecteer de Windows-updates die u wilt downloaden en installeren in de onderstaande lijst.

 2. Creëer kamers voor uw Windows-apparaten en wijs ze eraan toe. Ik zou aanraden om dit te doen vanaf het tabblad Apparaten, in plaats van vanaf het tabblad Kamers of de bewerkingspagina in de kamer.

 3. Als er een is nieuw versie van Zoom Rooms beschikbaar is, moet u deze bijwerken. Afhankelijk van de pagina waarop u zich bevindt, kunt u apparaten afzonderlijk of in groepen upgraden.

Similar Posts