Berichtverzoeken bekijken op Instagram

Je hebt eindelijk een Instagram-account gemaakt, je biografie gerepareerd, geprobeerd een verhaal te maken, de verschillende filters geprobeerd (heb je geprobeerd het Anime- en Manga-filter op verhalen te gebruiken?) En je probeerde onlangs te ontdekken dat het bekende sociale netwerk is vooral geboren om foto’s en video’s te delen en ook om berichten uit te wisselen?

Precies, met Instagram kun je, net als WhatsApp en Facebook Messenger, privé berichten uitwisselen. Het belangrijkste vermogen van Instagram is natuurlijk dat je dagelijks foto’s, video’s, rolletjes en verhalen kunt posten, maar de functie voor privéberichten mag niet worden onderschat. Op Instagram kunnen zelfs interessante gesprekken van professionele aard en daarbuiten naar boven komen.

Steeds meer merken en influencers kiezen Instagram als showcase, samenwerkingen en belangrijke projecten kunnen geboren worden uit berichten die op Direct worden ontvangen. Kortom, dit sociale netwerk kan in alle opzichten worden beschouwd als een berichten-app.

In dit artikel leg ik stap voor stap uit hoe je Instagram-berichtverzoeken kunt bekijken, berichten die worden verzonden door mensen die ons niet volgen, eindigen in een speciale sectie die we vaak over het hoofd zien of misschien niet eens weten dat ze bestaat. Maak je geen zorgen, in de volgende paragrafen laat ik je zien hoe je gemakkelijk naar het gedeelte gaat waar berichtverzoeken eindigen. Voel je vrij en geef me een paar minuten van je vrije tijd. Goed lezen!

Índice de conteúdo
O que são pedidos de mensagens no Instagram
Como ver os pedidos de mensagens no Instagram do Android
Como
ver os pedidos de mensagens no Instagram do iPhone / iPad iOS Como ver os pedidos de mensagens no Instagram do Pc / Mac
Conclusões
O que são os pedidos de mensagens no Instagram
Como Eu te disse há pouco, todas aquelas mensagens enviadas para nós por usuários que não nos seguem acabam em pedidos de mensagens do Instagram (portanto, eles não estão entre nossos seguidores). As mensagens que nossos seguidores nos escrevem são entregues da forma tradicional na caixa de correio do Instagram, aquela indicada com o ícone do avião, por assim dizer.

Wanneer iemand met wie we al contact hebben op Instagram ons een livebericht stuurt, wordt dit aan ons gemeld met een melding en een nummer dat wordt weergegeven op het vliegtuigpictogram op de startpagina van Instagram. Aan de andere kant, als iemand met wie we geen contact hebben en die ons nog niet is begonnen contact met ons op te nemen, zijn bericht standaard in berichtverzoeken terechtkomt.

Wanneer een bericht in dit gedeelte eindigt, kan het zijn dat u het in korte tijd moeilijk kunt vinden en het kan gebeuren dat u ervan overtuigd bent dat u het niet hebt ontvangen. Zo loop je het risico belangrijke berichten, eventuele samenwerkingen of verzoeken niet te lezen als je bijvoorbeeld een pagina hebt die aan een activiteit is gewijd.

Nadat ik heb uitgelegd hoe je berichtverzoeken in Messenger kunt bekijken, laat ik je in de volgende paragrafen de basisstappen zien om toegang te krijgen tot de lijst met berichtverzoeken die op Instagram zijn ontvangen vanaf een Android-, iOS- of pc / Mac-apparaat.

Je zult het heel eenvoudig en intuïtief vinden, ik weet zeker dat je geen grote problemen zult tegenkomen. Welnu, ik zou zeggen dat het tijd is om naar de kern van ons artikel te gaan. Houd gerust het apparaat waarmee je meestal het populaire sociale netwerk met het Polaroid-pictogram gebruikt, en let goed op de volgende paragrafen om de stappen die ik ga illustreren meteen in praktijk te brengen.

Instagram-berichtverzoeken van Android bekijken Om Instagram- berichtverzoeken
te bekijken met een Android-apparaat, moet u deze eenvoudige en snelle stappen volgen:

Open de Instagram-app vanaf je Android-apparaat
Tik in het hoofdscherm op het vliegtuigpictogram (de chat)
Veeg nu naar links
In de rechterbovenhoek zie je een nummer en de tekstverzoeken in blauw (bijvoorbeeld 24 verzoeken) .
Tik op het bericht Berichtverzoeken voorafgegaan door het nummer
In het nieuwe scherm zie je de berichtverzoeken die op Instagram zijn ontvangen.
In dit gedeelte vindt u de belangrijkste Berichtverzoeken.
Tik op Alle verzoeken om toegang te krijgen tot de volledige lijst
. Op dit punt is de keuze aan u. Net als bij berichtverzoeken in Messenger, kun je een verzoek openen om informatie te ontvangen over wie je het bericht heeft gestuurd en mogelijk een gesprek te starten.

Op dit moment kun je berichtverzoeken die op Instagram binnenkomen accepteren of weigeren (verwijderen). Door op het betreffende bericht te tikken, naar links te swipen, kun je kiezen uit drie opties: Blokkeren, Verwijderen of Accepteren.

Als je akkoord gaat, kan de gebruiker een gesprek met je aangaan en weet hij dat het verzonden bericht is bekeken. Door Verwijderen te kiezen, worden alle sporen van de chat verwijderd. Als je tenslotte de optie Blokkeren selecteert, kun je de afzender uit het bericht weren. Op deze manier kan de betreffende gebruiker geen contact meer met je opnemen of je vinden op Instagram.

Waarschuwing: Berichtverzoeken worden gemarkeerd als bekeken totdat u ze goedkeurt.

Instagram- berichtverzoeken van iPhone / iPad iOS bekijken
Als je de berichtverzoeken wilt zien die naar je toe komen in de Instagram-app op je iPhone of iPad iOS-apparaat, volg dan deze stappen zorgvuldig:

Open de Instagram-app vanaf je iOS-apparaat
Tik in het hoofdscherm op het vliegtuigpictogram (de chat)
In de rechterbovenhoek zie je in het blauw een nummer en tekstverzoeken (bijv. 50 bestellingen)
Tik erop
Op het nieuwe scherm wordt je in staat om inkomende berichtverzoeken op Instagram te zien.
Bovenaan kun je ervoor kiezen om hoofdorders of alle bestellingen te zien.
Zodra u het gedeelte bereikt dat is gewijd aan berichtverzoeken, kunt u ervoor kiezen om te accepteren of te weigeren. Door op het betreffende bericht te tikken, naar links te swipen, kun je kiezen uit drie opties: Blokkeren, Verwijderen of Accepteren.

Als u akkoord gaat, kan de gebruiker een gesprek met u aangaan en weet hij dat het verzonden bericht is bekeken. Door Verwijderen te kiezen, verwijdert u elk spoor van de chat en tenslotte door de optie Blokkeren te selecteren, kunt u de afzender van het bericht verbannen. Op deze manier kan de betreffende gebruiker geen contact meer met je opnemen of je vinden op Instagram.

Waarschuwing: Berichtverzoeken worden gemarkeerd als bekeken totdat u ze goedkeurt.

Hoe Instagram-berichtverzoeken van pc / Mac te bekijken
Als u Instagram vaak rechtstreeks vanaf uw pc of Mac gebruikt, volgt u deze eenvoudige stappen om Instagram-webberichtverzoeken te bekijken:

Open de browser die u gewoonlijk gebruikt
Verbonden met de officiële Instagram-website
Klik op het vliegtuigpictogram bovenaan de startpagina
U bent het gedeelte over Instagram-berichten binnengegaan
Klik onder het notitieboekje en potloodpictogram op de optie
Klik nu op de berichtoptieverzoeken (bijv. 21 verzoeken)
Klik op het verzoek dat u wilt openen om de inhoud van het bericht te lezen.
Nogmaals, voel je vrij om het verzoek te accepteren of af te wijzen. Vaak komen door bot gegenereerde berichten en advertenties in deze sectie terecht, soms is het gewoon een poging van een gebruiker die je nog niet is gaan volgen om contact met je op te nemen.

Conclusies
Zoals je misschien hebt gemerkt bij het lezen van de vorige paragrafen, is het niet ingewikkeld om de berichtverzoeken te zien die op Instagram binnenkomen. Niets dat niet kan worden beheerd met een beetje geduld en een paar eenvoudige stappen.

Breng mijn tips in de praktijk en ontdek wie je de afgelopen dagen of weken heeft geschreven, je zult versteld staan ​​van de hoeveelheid berichtverzoeken die je op Instagram hebt verzameld!

Zoals ik een paar regels hierboven al zei, voel je vrij om berichten te negeren en te verwijderen die je niet interesseren. U kunt ook iemand die contact met u heeft opgenomen de kans geven om het gesprek te accepteren. Ik hoop dat ik heb geholpen, voor elk probleem of vraag neem dan gerust contact met mij op!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *