|

Automatisch updaten van besturingssysteem/firmware – Zoom Rooms inschakelen

Eigenaren en beheerders van Zoom Rooms-accounts hebben de mogelijkheid om een ​​schema op te stellen waarbij apparaten die op door Zoom Rooms beheerde servers werken, gedurende een bepaalde periode automatisch worden bijgewerkt met het nieuwste besturingssysteem (OS) en firmware voor die apparaten. Het apparaat wordt automatisch geüpdatet en opnieuw opgestart op het geselecteerde tijdstip wanneer het niet in gebruik is en wordt indien nodig op een later tijdstip opnieuw geüpdatet.

Opmerking:

 • Ga voor meer informatie over Zoom Device Management naar de Zoom Device Management-website.

Vereisten voor het inschakelen van Automatically Update/Firmware – Zoom Rooms

 • Eigendom of administratierechten van een bedrijf

 • Telefoons die werken met Zoom-apparaten

 • Er is een vereiste dat Zoom Rooms versie 5.7.0 of later is geïnstalleerd

Hoe OS/Firmware automatisch bijwerken in te schakelen – Zoom Rooms

 1. U kunt de accountinstellingen bewerken alsof u een accountmanager bent door als beheerder in te loggen op het webportaal van Zoom en de instellingen te bewerken.

 2. In de linkerbovenhoek van het scherm bevindt zich een navigatiepaneel dat u kunt gebruiken om Apparaatbeheer te selecteren, gevolgd door Apparaatlijst.

 3. U vindt de link Accountinstellingen op de bovenkant van het scherm. Klik op die link en volg de instructies.

 4. Aan de rechterkant van het vak is er een optie voor het inschakelen van OS/Firmware automatisch bijwerken – Zoomkamers die u kunt in- of uitschakelen.

 5. Klik in het dialoogvenster dat verschijnt zodra de wijziging is aangebracht op de knop Inschakelen om deze te verifiëren.
  De standaardinstellingen van het programma tonen het tijdbereik van 00:00:00 tot 5:00 elke ochtend wanneer het programma wordt gestart.

 6. Om het tijdsbereik te wijzigen, kunt u het potloodpictogram gebruiken (dat u rechts van het tijdsbereik kunt vinden) om eventuele wijzigingen aan te brengen.

  • Selecteer in het vervolgkeuzemenu Installatiedag de optie Installatiedag waarop u wilt installeren.
   Opmerking: Als u Wekelijks selecteert, kunt u de datum zien bij waarop de update wordt toegepast.

  • Als u naar het tabblad Tijdsperiode gaat, vindt u in elk vak vervolgkeuzepijlen waarmee u uw begin- en eindtijd kunt selecteren.

 7. Als u klaar bent, klikt u op Opslaan onderaan de pagina.

 8. In de bovenste werkbalk van het venster bevindt zich een ontgrendelingspictogram waarop u kunt klikken om deze instelling weer in te schakelen voor iedereen op het account. U kunt vervolgens op het slotpictogram klikken om te bevestigen dat u deze instelling verplicht wilt maken voor iedereen op uw account.

Similar Posts