|

Apparaten handmatig toevoegen aan ABM in zoom-app

Zolang de iPad is geclassificeerd als een DEP-apparaat (Device Enrollment Program), wat betekent dat het is gekocht bij Apple of een door Apple geautoriseerde wederverkoper, kan de iPad worden ingeschreven bij Apple Business Manager (ABM) of Apple School Manager (ASM). ). Het Zoom-webportaal kan worden gebruikt om deze apparaten te beheren zodra ze zijn ingeschreven in Apple Business Manager.

Vereisten voor het handmatig toevoegen van apparaten aan ABM

Apparaten handmatig toevoegen aan ABM

 1. Download de nieuwste versie van Apple Configurator 2 door deze hier te downloaden.

 2. In Apple Configurator 2 moet u uw apparaat aansluiten en op Voorbereiden klikken.

 3. Zorg ervoor dat Handmatige configuratie is geselecteerd.

 4. Inschrijving in het Device Enrollment Program kan worden voltooid door Add to Device Enrollment Program aan te vinken en te activeren.
  Opmerking
  : In dit geval, als het apparaat is geactiveerd en het inschrijvingsproces is voltooid, wordt het apparaat ingeschreven MDM, maar wordt niet beschouwd als ingeschreven in het DEP-automatiseringsproces.

  Bij het maken van een nieuw server, moet u de volgende stappen uitvoeren:

  • De inschrijving moet een naam krijgen die u herkent in het Zoom-webportaal en de url van het groepsinschrijvingsaccount kopiëren die zich op de inschrijvingspagina. Wanneer het Apple-tabblad is geselecteerd, klikt u op de knop Handmatige inschrijving. Onder de QR-code vindt u een link die u naar de website brengt.
   Opmerking
   : Er kan een foutmelding verschijnen met de melding “Kan de inschrijvings-URL van de server niet verifiëren”. Klik op Volgende als dit gebeurt.

  • Hierop kunt u certificaten zien pagina, en als dit is de eerste keer dat u een server maakt, klik op Volgende om de nieuwe server te selecteren optie, of selecteer een server en klik op Volgende om door te gaan naar de volgende stap.

 5. Als u Nieuwe organisatie kiest, kunt u een nieuw organisatie als u dit nog nooit eerder heeft gedaan, anders kunt u door te gaan met het kiezen van een organisatie
  In het geval van het maken van een nieuw organisatie:

  • Als u probeert in te loggen met uw Apple ID en wachtwoord dat u gebruikt om u aan te melden bij ABM/ASM, voert u deze inloggegevens in.

  • Er moet een identiteit voor toezicht worden gegenereerd.

 6. Door te selecteren welke setup-schermen u wilt bekijken, kunt u doorgaan naar de volgende stap in het setup-proces.

 7. (Optioneel):

 8. Klik op Netwerkprofiel en klik vervolgens op Volgende om door te gaan.

 9. Voor inloggegevens voor automatische inschrijving is het niet nodig om inloggegevens op te geven. Klik gewoon op Voorbereiden.

 10. Klik op de knop Wissen om het apparaat voor te bereiden.

 11. Vervolgens ziet u een configuratiescherm op afstand dat verschijnt zodra uw apparaat opnieuw is opgestart en verbinding heeft gemaakt met het netwerk. Klik op ‘volgende’ om door te gaan.
  Het apparaat start opnieuw op en daarna ziet u een zwart scherm met de woorden “ReiP instellenadvertentie” erop.

 12. De Zoom Rooms-controller wordt automatisch gedownload en gestart door uw apparaat binnen enkele minuten nadat uw apparaat is ingeschakeld nadat u de installatieschermen hebt voltooid.

Similar Posts