Analyse van de beste Philips 2021 draadloze elektrische bezems

Philips draadloze elektrische bezems

De  draadloze elektrische bezems  is een van de nieuwste op het gebied van stofafzuiging. Praktisch en wendbaar in gebruik dankzij het ontbreken van de stroomkabel, al jaren erg populair bij de consument, ook al heeft de grote bewegingsvrijheid zo zijn nadelen. De zuigkracht en werkautonomie worden in feite noodzakelijkerwijs beperkt door de kenmerken van de gebruikte batterijen, dus voordat u een stofzuiger van dit type koopt, is het goed om te controleren of dit precies het type elektrische bezem voor u is. Daarom raden we u aan om onze gids aandachtig  te lezen om de draadloze elektrische bezem  en die van de  traditionele elektrische bezem en de  stofzuiger te kopen : je kunt je misschien beter oriënteren op een van deze producten.
Nadat we hebben vastgesteld dat een draadloze elektrische bezem precies is wat we nodig hebben, rijzen er spontaan andere vragen: hiervan is een van de meest voorkomende problemen bij de fabrikanten van draadloze elektrische bezems. Is er onder de vele die er op de markt zijn, een  betrouwbaarder  dan de andere? Welke merken bieden de beste kwaliteit Het merk  Philips  is goed bekend bij de Italiaanse consument, dus het kan vanzelfsprekend zijn om er automatisch op te vertrouwen. Op deze pagina proberen we Philips draadloze elektrische bezems te analyseren om hun sterke en zwakke punten te begrijpen   en vooral om ze te vergelijken met andere modellen op de markt.

Philips snoerloze elektrische bezemlijnen

Bijna alle fabrikanten van snoerloze elektrische bezems kiezen ervoor om  hun aanbod te  differentiëren om zo aan de grootst mogelijke behoeften en voorkeuren van de consument te voldoen. Philips is geen uitzondering, hoewel in tegenstelling tot andere merken die momenteel een zeer beperkt aantal producten en lijnen aan het publiek aanbieden. Laten we hieronder kijken.

PowerPro Duo

De PowerPro Duo- lijn   brengt elektrische bezemmodellen samen met een “klassieke” vorm, dat wil zeggen met verticaal parkeren en de mogelijkheid om zelfstandig te staan. Een kenmerk dat alle modellen gemeen hebben, is dat ze kunnen worden omgezet in een  handstofzuiger  door eenvoudig de motor en het tankblok van het bezemlichaam te verwijderen. Deze bezems zijn meestal uitgerust met een  gemotoriseerde multifunctionele borstel  , terwijl het accessoirepakket natuurlijk verandert van model model om de maximale behoeften te voldoen possible.The  voltage  batterij, die bepaalt onder meer de  kracht  van de  zuigkracht  van een elektrische borstel draadloos, is variabel: varieert 18 V- bezems met lagere prestaties tot 25,2 V  dan de krachtigste bezems  .
Een mooi voorbeeld van deze lijn is de  Philips FC6172 / 01 PowerPro Duo  , een model met een krachtige accu en voorzien van een gemotoriseerde meubelborstel.

SpeedPro Max

De SpeedPro Max- lijn   brengt op zijn beurt het nieuwe concept van ” stick  ” -modellen samen die de  afgelopen jaren zo populair zijn op de markt. Deze modellen zijn behoorlijk innovatief in vergelijking met hun traditionele neven: ze zijn over het algemeen  erg licht  (minder dan  3 kg  in gewicht) en hebben een  gemotoriseerde borstel  met 360 ° zuigkracht   , dat wil zeggen zuigkracht van alle kanten en niet alleen frontaal. ‘Accessoriatura rest is natuurlijk variabel, afhankelijk van het model en varieert ook de  stroom  van de batterij: zoals bij PowerPro Duo lijn gaat  18-25,2 V  . L ‘  operationele autonomie is over het algemeen  goed : bij minimaal vermogen oscilleert  tussen 45 en 60 minuten  , zeer goede waarden in lijn met de beste modellen op de markt, bij het inbrengen varieert de turbo-zuigkracht van 14 tot 24 minuten. Een uitstekend voorbeeld van deze lijn is de  Philips SpeedPro Max FC6823 / 01  : krachtig en met een goede autonomie, uitgerust met een gemotoriseerde meubelborstel.

Philips draadloze elektrische bezems en de concurrentie

Het Philips snoerloze elektrische bezemaanbod beter leren kennen is zeker interessant, maar het heeft alleen zin als we een vergelijking maken met de  andere producten  die op de markt verkrijgbaar zijn.
We zullen proberen het volgende te doen aan de hand van de  vier factoren  die we als fundamenteel hebben geïdentificeerd bij de evaluatie van een draadloze elektrische bezem: hierdoor kunnen we een vergelijking maken voor elk kenmerk van de draadloze Philips-bezems.

  1. Structuur

Vanuit structureel oogpunt is het noodzakelijk om de vergelijking te verdelen tussen de twee verschillende soorten bezems die door Philips worden voorgesteld, namelijk de klassieke  verticale parkeerbezems  en de modernste houten bezems   . Wat de eerste betreft, hebben we de eigenaardigheid al naar voren gebracht. om alle modellen  om te bouwen tot handstofzuigers  , een optie die maar weinig fabrikanten hebben aangenomen voor hun modellen voor verticaal parkeren. Een ander bijzonder aspect is dat alle modellen zijn uitgerust met een  gemotoriseerde borstel Multi-oppervlak  detail die bijdraagt tot het schoonmaken capaciteit van een elektrische bezem zonder fio.Quanto bezem verbeteren  stoklijkt het belangrijkste punt van structurele differentiatie van de concurrentie de eerder genoemde schenking te zijn van Philips-steelbezems met  gemotoriseerde borstel  met 360 ° zuigkracht   , dat wil zeggen dat hij niet alleen van voren zuigt, maar van de vier tegelijk.

  1. Trommels

Wat betreft de  macht levering aspecten van de  draadloze elektrische bezem, de keuzes van Philips voldoen aan bijna alle concurrenten: de keuze valt op  lithium-ion accu’s  voor alle modellen, met spanning tussen  18-25, 2 V  afhankelijk van het model. Zelfs de  laadtijden  zijn in het marktgemiddelde, altijd rond de  5 uur  . Aan de andere kant maakt de  autonomie  van de gebruikte batterijen deel uit van het topaanbod op de markt: het maximum gaat  van 45 tot 60 minuten, in lijn met de beste draadloze elektrische bezems van de concurrentie. Minimale autonomie is ook goed op modellen die zijn uitgerust met twee of meer zuigsnelheden: in dit geval varieert deze van 14 tot 20 minuten.
Er zijn maar weinig modellen die het beter kunnen, in die (nog steeds zeer zeldzame) gevallen waarin een fabrikant ervoor kiest om zijn draadloze oscilloscopen uit te rusten met een verwisselbare dubbele batterij, waardoor de autonomie wordt verdubbeld.

  1. Technologie

Vaak kunnen met snoerloze elektrische bezems geen specifieke keuzes worden gemaakt met betrekking tot  zuigtechnologie  : ze zijn allemaal zakloos, maar slechts enkele zijn multicyclonisch. Geconcludeerd wordt dat de zuigkracht vaak niet vergelijkbaar is met die van een traditionele bezem met elektrische steel.
Philips besteedt echter aandacht aan het aspect  van zuigkracht  : in ieder geval in de stokmodellen van de PowerPro Max-lijn, in feite assembleert het een motor die een luchtstroom van 1000 l / min kan genereren   , een zeer goede prijs voor een bezem draadloos Niets in het bijzonder te melden met betrekking tot de  filtratie van microdeeltjes: net als de overgrote meerderheid van concurrerende bezems, zijn zelfs Philips-modellen uitgerust met niet-HEPA- filters   en zijn daarom niet de ideale keuze voor mensen met allergische rhinitis.

  1. Veelzijdigheid

Als we het hebben over  veelzijdigheid als het gaat  om draadloze elektrische bezems, bedoelen we  hoeveel  verschillende oppervlakken ze kunnen reinigen.
Ondanks het onderscheid tussen de modellen voor verticaal parkeren en staand parkeren, heeft Philips ervoor gekozen om al zijn producten  om te bouwen tot handstofzuigers,  zodat planken en planken gemakkelijk kunnen worden afgezogen. De stang ontwerpen zijn daarom ook geschikt voor het opzuigen hoeken van het  plafond  , zoals gebruikelijk in dit soort bezem elétrica.Quanto de aanvoer van  beslagPhilips ‘keuze wijkt iets af van die van de concurrenten: het accessoirepakket is over het algemeen niet bijzonder rijk en bevat vaak, naast de eerder genoemde  multifunctionele gemotoriseerde borstel  , slechts een  tweede  gemotoriseerde borstel voor stoffering.

Philips-concurrenten

Tot dusver hebben we het in algemene termen gehad over “concurrentie”, maar het is legitiem om te vragen welke  merken  rechtstreeks met Philips concurreren.
Laten we op voorhand zeggen dat het merk dat waarschijnlijk het meest bekend is op het gebied van draadloze elektrische bezems, namelijk  Dyson  , niet als een directe concurrent van Philips kan worden beschouwd: Dyson produceert eigenlijk alleen high – end modellen   , terwijl Philips voornamelijk een assortiment gemiddeld product bezet, zij het van goede kwaliteit.
In hetzelfde marktsegment als Philips vinden we andere bekende merken, zoals  Bosch  ,  Rowenta  en tot op zekere hoogte  Hoover, al richt het laatste merk zich vooral op het economische productgamma.

Veel voorkomende vragen

Hoe lang gaan de batterijen in mijn draadloze Philips-stofzuiger mee?

De levensduur van de  batterij  is nog steeds de grootste  zwakte  van elektrische bezems draadloos in het algemeen, samen met de  zuigkracht  die bijna altijd minder is dan die van een normale stofzuiger.
Philips  daarentegen levert goed werk door zijn draadloze oscilloscopen uit te rusten met batterijen met een goed vermogen (  van 18 tot 25,2 V  ) en met een lange duur: we hebben gezien hoe de maximale werkduur gaat  van 45 tot 60 minuten  (zeer goed waarden), terwijl het minimum altijd meer dan 14 minuten is. Ter vergelijking: de minimale autonomie van veel andere modellen blijft vaak onder de 10 minuten, terwijl de maximale autonomie vaak niet langer is dan 40 minuten.

Zuigen Philips draadloze stofzuigers als een gewone stofzuiger?

Het antwoord op die vraag heeft eigenlijk weinig te maken met het specifieke merk waarmee we te maken hebben, maar eerder met de  algehele prestaties  van draadloze elektrische bezems.
Hoewel innovaties snel volgen, is het erg moeilijk voor een motor die wordt aangedreven door een beperkte stroombron, zoals een batterij, om een ​​zuigkracht te produceren die vergelijkbaar is met die van een apparaat dat constant wordt aangedreven door een elektrische kabel. Producenten die de  voorkeur geven aan zuigkracht,  doen dit steevast ten koste van de autonomie van het werk, die drastisch afneemt naarmate de gegenereerde zuigkracht toeneemt.
Zoals we hebben gezien, geeft Philips vooral de voorkeur aan de  levensduur van de batterij, hoewel het ook, althans op sommige modellen, een efficiënte en krachtige motor biedt die een goede zuigkracht kan genereren. Over het algemeen blijft de zuigkracht onder die van een normale bedrade stofzuiger.

Hoeveel kosten draadloze stofzuigers van Bosch?

Om over de prijzen  van draadloze elektrische bezems van Philips te praten  , moeten we noodzakelijkerwijs aparte toespraken houden voor de verticale en houten parkeermodellen.
Op de markt is het gemakkelijk in te zien hoe de laatste in het algemeen veel meer kosten dan de eerste, deels omdat ze een technologische evolutie vertegenwoordigen ten opzichte van de meer traditionele modellen, deels, eerlijk gezegd, om op de mode van het moment te rijden.
We hebben al gezegd dat Philips-producten in  het middelhoge bereik  van de markt worden geplaatst: dit vertaalt zich in prijzen die erg ver van het economische bereik liggen, maar niet erg dicht bij het hoge bereik. Laten we meer specifiek naar deze prijstrend kijken:

  • Philips-veegmachine  met verticaal parkeren  : van 100 tot 250 €;
  •  Philips bezem : van 250 tot 350 €.

Om een vergelijkende term te bieden, kunnen we zeggen dat een lage  kostprijs elektrische bezem  bijna altijd kost  minder dan € 100  als het een verticale parkeren model en maximaal € 150, als we praten over pole modellen. Aan de  bovenkant liggen de  prijzen echter rond de € 200 voor modellen met verticaal parkeren en gemakkelijk boven de  € 400  voor moderne modellen met een handgreep.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *