Afvallen na de bevalling

Vrouw Waarom gewichtstoename plus

Voor veel vrouwen is moeder zijn een van de grootste geneugten van de levenscyclus.

Je hebt de verantwoordelijkheid om een ​​ander mensenleven te creëren, en nu heb je een persoon die je een leven lang kan voorzien.

U kunt problemen en moeilijkheden met uw kinderen tegenkomen, maar op de lange termijn, als u zich realiseert dat u een geweldig persoon hebt opgevoed, zou het zijn vruchten moeten afwerpen.

Het geluk dat baby’s hun moeders brengen, overtreft gewoonlijk alle andere emoties en pijn die vrouwen moeten doorstaan.

Ondanks al deze positieve aspecten zijn er toch enkele nadelen aan vruchtbaarheid.

De eerste jaren zul je nooit alleen zijn en moet je altijd op je jonge kinderen letten.

Naast het zorgen voor uw kinderen, moet u ook voor uw dagelijkse leven zorgen.

Dit zijn zeer zorgwekkende problemen, maar de intuïtie van moeders leert vrouwen meestal hoe ze het beste met baby’s om kunnen gaan, en de situatie van iedereen is anders.

Een soortgelijk probleem waarmee veel moeders na de bevalling worden geconfronteerd, zijn striae en een stukje zachte huid rond de buik ( 1 ).

Serieuzer: we ontdekten dat, of het nu tv, film of Instagram is, veel beroemdheden slechts een paar maanden na de geboorte een perfecte taille laten zien ( 2 ).

Dit motiveert hen of wordt een factor van zelfbedrog.

Helaas weten niet veel moeders hoe ze met hun buik moeten omgaan en ze in een betere conditie moeten brengen.

Het echte feit is dat je nooit dezelfde slanke taille zult krijgen als vóór de zwangerschap ( 3 ).

Je moet echter gezond blijven en je buik niet loslaten.

Je kunt dit op veel manieren doen, en in dit artikel worden al deze manieren besproken, zodat nieuwe moeders een idee krijgen van wat ze moeten doen.

Moeders kunnen de volgende methoden proberen om na de zwangerschap vet te verminderen ( 4 ).

 

Eet vaak peilen maaltijd

De meeste mensen denken dat het overslaan van een maaltijd voldoende is om hun gewichtstoename tijdens de zwangerschap in te halen.

Ze hebben een misverstand dat als ze soms niet eten, ze uiteindelijk zullen afvallen ( 5 ).

Dit is een van de gevaarlijkste dingen die vrouwen voor zichzelf doen.

Iedereen die niet eet, kan de volgende keer dat ze eten aankomen, omdat het lichaam meer vet opslaat in de maaltijd die de vorige keer werd overgeslagen, waardoor het lichaam overcompenseert.

Bovendien bevindt de moeder zich in een zwakke positie omdat ze de baby borstvoeding moet geven en hem / haar moedermelk moet geven.

Als ze de aanbevolen voeding niet zelf gebruikt, zal ze zeker zwak worden en vatbaarder worden voor meer ziekten ( 6 ).

 

Deel verkleinen

Net als iedereen die bereid is om af te vallen , kunnen nieuwe moeders ook buikvet verminderen door gedurende de dag meer voedsel te eten.

De hoeveelheid voedsel die u eet, moet echter kleiner zijn dan normaal ( 7 ).

Als u van plan bent om met korte tussenpozen te eten, kunt u het risico op het kauwen van junkfood en andere ongezonde snacks verminderen.

Bovendien vult u uw maag vaker en voert u de dagelijkse taken energiek uit gedurende de dag.

Deze dagelijkse taken zorgen er ook voor dat u een of andere vorm van lichaamsbeweging uitvoert en daarom wat extra calorieën binnenkrijgt ( 8 ).

 

Het eten van super -klasse voedsel stof

Aangezien u een nieuwe moeder bent, moet u verschillende soorten voedsel consumeren om de juiste voeding te krijgen.

Dit zorgt ervoor dat u gezond genoeg bent om de baby te voeden en uzelf te onderhouden ( 9 ).

Enkele van de beste voedingsmiddelen om af te vallen na de zwangerschap worden superfoods genoemd.

Dit omvat natuurlijk voedsel zoals fruit, yoghurt, magere eiwitten, bonen en vezelrijk voedsel.

Dit soort voedsel kan u helpen een gezond gewicht te behouden en te voorkomen dat u overtollig vet binnenkrijgt ( 10 ).

 

Multi-transport beweging

Na een paar maanden bevalling kun je verschillende oefeningen doen zonder jezelf daarbij te bezeren.

Hoewel u bij een bevallingsoperatie misschien na 6 weken met de operatie wilt beginnen, kunt u na het normale bevallingsproces binnen 14 dagen met de operatie beginnen.

Sommige van deze oefeningen zijn voornamelijk bedoeld voor vrouwen die na de zwangerschap buikvet proberen kwijt te raken ( 11 ).

Een verscheidenheid aan andere oefeningen kan in elke levensfase worden gedaan, en deze oefeningen zijn niet beperkt tot het verminderen van buikvet.

  • Pelvic Tilt is een oefening, je kunt pas twee weken na de bevalling beginnen met werken ( 12 ) als je normaal bevalt in plaats van via een keizersnede . Als u een operatie heeft ondergaan, moet u ten minste 2 maanden wachten voordat u weer kunt beginnen met trainen. Deze procedure houdt in dat u op uw rug ligt en uw knieën buigt. Leg kussens onder je heupen en knieën. Plaats je armen op je zij of voeten plat op de grond, adem diep in, houd 5 seconden vast en adem dan uit. Terwijl je dit doet, adem je buik zo comfortabel mogelijk in, knijp je in je billen en stop je je bekken iets naar binnen om de oefening te voltooien. Doe het minstens 10 keer ( 13 ).
  • Twee weken na de bevalling kunnen ook handdoeken worden uitgevoerd, aderen bewegen, wat weer een goede oefening is voor je maag. Om te oefenen, plaatst u een handdoek op het bovenste scheenbeen en houdt u beide zijden van de handdoek met uw handen vast ( 14 ). Til, terwijl u de handdoek vasthoudt, uw schouders voorzichtig van de grond en absorbeer de buikspieren. Adem uit als je op de grond ligt. Dit versterkt niet alleen de gewrichten van de rug en billen, maar verbrandt ook buikvet. Herhaal 12 keer.
  • De hielslede kan je core en onderrug ondersteunen. Deze oefening kan 3 weken na elke normale bevalling worden uitgevoerd. Ga op je rug liggen met je voeten plat op de grond en buig je knieën. De voeten moeten gescheiden zijn van uw heupen. Zuig dan lucht in. Buig uw linkervoet terwijl u uw voet op de grond drukt. Terwijl je het bekken stil houdt, adem diep in en uit, en gebruik de buik om de rechter hiel zo ver mogelijk van de oorspronkelijke positie te duwen terwijl je de knie licht gebogen houdt. Voer hetzelfde proces uit met het andere uiteinde en keer dan terug naar de oorspronkelijke positie om de weergave te voltooien. Doe het tot 10 keer per dag, en doe het dan in de komende weken ( 15 ).
  • Na de bevalling moet je knielen en je bekken kantelen . Om uzelf de tijd te geven om te herstellen, dient u deze oefening ten minste 75 dagen na de normale bevalling te starten. Als het een operatie is, kan een wachttijd van 4 maanden u beschermen tegen schade. Voor oefeningen moet u eerst voorover buigen en buigen, en uw rug moet recht zijn in plaats van gebogen. Kantel bij het inademen uw bekkengebied en draai uw schaambeen omhoog, en trek ook uw heupen naar voren en houd deze in drie posities. Laat dan los. Voer 15 rondes uit en verhoog vervolgens de hoeveelheid lichaamsbeweging een week later ( 16 ).
  • Yogaboot is een andere sport. Begin niet vers vanaf het moment van levering Het duurt 2 maanden om terug te keren naar de normale levering. Buig door uw knieën en leg uw voeten stevig op de grond. Wanneer u druk op uw buik uitoefent, leun dan lichtjes naar uw knieën en houd uw voeten van de grond. Breng ook het kalf omhoog zodat het evenwijdig aan de vloer is. De rug moet in een hoek van 45 graden met de vloer staan ​​en de armen moeten uit de knieën steken. Houd de positie 30 seconden vast en ga dan liggen. Doe 10 sets en verhoog het aantal na twee weken ( 17 ).
  • Dolfijnplanken worden samen met fitnessballen gebruikt om buikvet te verbranden. Plaats je ellebogen op de stabiliteitsbal en strek je benen naar achteren om van top tot teen een rechte plankpositie te vormen. Houd deze positie dertig seconden vast en rust dan. Doe dit minstens 10 keer. Na een normale bevalling dient u op deze oefening minimaal 2 maanden te wachten, als het een operatie is, wacht dan 4 tot 5 maanden ( 18 ).

 

Hulpmiddel om af te vallen

Er zijn veel hulpmiddelen om uw reis te helpen en uiteindelijk buikvet te elimineren.

Het zijn mensen die zwaar zijn rond de buik, als het juiste dieet en lichaamsbeweging worden gevolgd (de meest geschikte worden specifiek aanbevolen 19 , 20 , 21 ).

Bij het overwegen verliezen buikvet, vooral na de buik na de zwangerschap, taille omtrek trainer kan uw beste keuze zijn.

Deze waist trainers kunnen de intensiteit van de training en de concentratie van vetverbranding in de taille verhogen.

Dit kan je niet alleen helpen om af te vallen, maar ook om je taille slank te maken ( 22 ).

Gewichtsverlies dag kalender helpt u niet alleen bijhouden van het begin van het lichaamsgewicht, maar ook u inspireren om de macht doelen te bereiken.

Blijf u herinneren aan de doelen die u wilt bereiken, u zult harder en beter werken dan voorheen ( 23 ).

Bij het sporten is het juiste verband essentieel voor het comfort van de mens.

De kleding die tijdens het sporten wordt gedragen, moet u voldoende ruimte bieden om comfortabel te bewegen ( 24 ).

Detoxwater kan iedereen helpen verfrist te blijven en alle gifstoffen in je lichaam vrij te maken.

Deze methode kan u helpen sneller af te vallen vanwege de aanwezigheid van komkommer in het water ( 25 ).

 Veel mensen gebruiken groene thee ook om af te vallen, vooral rond de buik.

Het kan na de maaltijd of vóór het sporten worden ingenomen.

Het mag echter niet te vaak worden ingenomen, omdat u ook de baby moet voeden, dus het wordt niet aanbevolen om cafeïne aan de moedermelk toe te voegen om de gezondheid van het kind te waarborgen ( 26 ).

 

Blijf gehydrateerd

Hoewel het doel altijd moet zijn om voldoende water vast te houden, is het belang van gehydrateerd blijven nog belangrijker voor de moeder van een pasgeborene, omdat haar moeder veel vocht verliest tijdens het geven van borstvoeding.

Als ze aan het sporten is, zal de behoefte aan water enorm toenemen.

Daarom, waar u ook bent, drink veel water en zorg ervoor dat u een fles water bij u heeft ( 27 ).

 

Vermijd druk kracht

Hoe groter de stress, hoe ongezonde uw levensstijl zal zijn, en het is gemakkelijk voor u om troost in verschillende vormen te zoeken, zoals te veel eten of de hele dag snacken ( 28 ).

In feite zullen deze twee gebeurtenissen ervoor zorgen dat u aankomt in plaats van het lichte gewicht te verminderen .

Stress kan ook van invloed zijn op uw vermogen om melk te produceren en uw baby borstvoeding te geven.

Vermijd daarom koste wat het kost stress voor uzelf en uw baby ( 29 ).

Zorg voor voldoende slaap zodat uw lichaam zich normaal kan ontwikkelen en herstellen na het sporten of eten ( 30 ).

Elke vrouw heeft haar eigen schoonheidsnormen en we moeten niet altijd streven naar een perfecte buik.

Het is onmogelijk dat elke vrouw dezelfde buikomvang heeft, omdat iedereen anders wordt en een ander metabolisme heeft.

Bovendien moeten vrouwen zich ook realiseren dat dingen niet van de ene op de andere dag gebeuren, en dat dit allemaal veel tijd zal kosten.

Daarom moet u altijd geduldig en attent voor uzelf zijn en zelfhaat vermijden.

 

ten slotte

Het lijdt geen twijfel dat moeder zijn een soort geluk is, maar een moeder mag de aandacht voor haar gezondheid niet verliezen.

Zoals bij elk gewoon plan voor gewichtsverlies, zijn er meerdere manieren om af te vallen.

Het verlies van buikvet na de zwangerschap hangt echter niet alleen af ​​van een gezond voedingspatroon, maar ook van veel van de bovengenoemde aspecten.

Daarom is het belangrijk om voor uzelf en de pasgeboren baby te zorgen.

Bovendien moet u bij al deze processen de steun van uw partner krijgen, zodat u tijd heeft om voor uzelf te werken en een gezonde reis te beginnen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *