Aanmelden voor anonieme Instagram

Instagram is een van de meest gebruikte sociale netwerken ter wereld, als dit kleurrijke universum je fascineert en intrigeert, al je vrienden doen er niets anders dan erover te praten en je kunt de wens niet bevatten om er deel van uit te maken, je zou het ongetwijfeld moeten verwelkomen overweeg een account aan te maken. Als je in het verleden al een account hebt aangemaakt, raad ik je aan om dit artikel te bekijken, waar ik uitleg hoe je je wachtwoord kunt herstellen of wijzigen, voordat je je opnieuw registreert.

Ik wed echter dat je niet 100% zeker weet dat je je meteen met je echte naam wilt registreren en deze ‘stiekem’ wilt testen. Anders zou je hier niet zijn. Geen zorgen, je bent hier aan het juiste adres, in dit artikel laat ik je zien hoe je je incognito aanmeldt voor Instagram.

Er zijn geen goocheltrucs, spookdrankjes of absurde wiskundige berekeningen door computernerds nodig, je hebt slechts een paar eenvoudige en belangrijke stappen nodig en het spel is klaar. Je gelooft me niet? Blijf me volgen en ik laat het je zien.

In Italië en de rest van de wereld maken steeds meer nieuwe gebruikers gebruik van dit leuke en nuttige sociale netwerk waarmee u nieuwe mensen kunt ontmoeten, uw creativiteit en uw dag in een virtueel formaat kunt delen, uw bedrijf kunt ontwikkelen en interessante werkrelaties kunt opbouwen.

Ja, Instagram is dat allemaal, wist je dat niet? In het verleden heb ik veel met je gesproken over dit moderne sociale netwerk waarmee je dankzij Stories in realtime foto’s, video’s kunt posten en momenten van de dag kunt delen.

Als je nog niet bekend bent met de virtuele wereld van de app met het beroemde polaroid-icoon, raad ik je aan een kijkje te nemen in mijn artikel “Hoe meld je je aan voor Instagram”, dat ik eerder heb gelinkt.

Als je je bedrijf op een originele en creatieve manier wilt presenteren of gewoon foto’s en video’s wilt delen met een grote en groeiende community, dan is dit platform zeker iets voor jou.

Nou, als je hier al bent gekomen, is dat zeker omdat de wereld die draait om dit buitengewone sociale netwerk je niet onverschillig laat en je meer wilt weten over hoe je een account kunt registreren. In dit artikel leg ik uit hoe je een nepaccount aanmaakt voor gebruik op Instagram.

In deze handleiding kan ik uitleggen hoe je snel en eenvoudig een account aanmaakt met de Instagram-app voor Android- en iOS-apparaten, zodat niemand weet wie erachter zit. Je hoeft je alleen maar op je gemak te voelen en een paar minuten van je tijd aan mij te besteden. Goed lezen.

Let op: gebruik deze handleiding op de juiste manier, alleen om tests uit te voeren of om een ​​onpersoonlijk account aan te maken dat van u is losgekoppeld.

Inhoudsopgave
Waarom u zich anoniem moet aanmelden voor Instagram
Geniet van anoniem browsen
Een anoniem profiel maken
Aanmelden voor Android
Aanmelden voor iOS
Aanmelden voor pc
Conclusies
Waarom u zich anoniem voor Instagram moet aanmelden
Het eerste wat u zich misschien afvraagt ​​waarom u anoniem moeten abonneren en niet traceerbaar zijn op Instagram, dit zou echt een vraag moeten zijn die ik je zou moeten stellen!

Waarom wil je je niet aanmelden met je echte naam? Verlegenheid misschien? Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je een anonieme naam liever niet herkent op sociale media.

Op deze manier zullen vrienden en familie natuurlijk nooit weten van uw registratie op dit sociale netwerk en een profiel van dit type kan bij veel gelegenheden nuttig zijn.

Als je anoniem wilt blijven en je persoonlijke gegevens buiten nieuwsgierige blikken wilt houden, maar toch de mogelijkheid hebt om verhalen, video’s en foto’s van de enorme Instagram-community te zien, is lid worden van Instagram met een ‘nep’-profiel misschien de juiste oplossing. .

Houd je je foto’s en sociale interacties liever buiten het oordeel van vrienden en familieleden of deel je je sociale inhoud liever alleen met vreemden? Daar is niets mis mee en er is niets om je voor te schamen.

Ieder van ons is vrij om de sociale wereld naar eigen goeddunken te gebruiken, maar altijd met het nodige respect voor anderen! Sociale media zijn geboren om mensen bij elkaar te brengen, om te communiceren, maar nergens staat dat je moet communiceren met mensen die je kent, zelfs niet in het echte leven.

Als je een zielsverwant wilt vinden, laat je volgers dan niet weten dat je hun profiel bezoekt, chat niet met nieuwe online vrienden over gemeenschappelijke passies, of breng je vrije tijd door met het bekijken van Community Stories zonder met je voor- en achternaam te verschijnen, Ik ben hier om je te vertellen hoe je je kunt aanmelden voor anonieme Instagram.

Kortom, zoals je misschien al geraden had, zijn er veel gevallen waarin je jezelf misschien niet beschikbaar moet maken op Instagram met behulp van een “nep” profiel, ik zal zeker niet degene zijn die je keuzes beoordeelt! Ik ben hier om te helpen, laten we verder gaan! In deze gids leg ik uit hoe je Instagram anoniem kunt gebruiken en je identiteit kunt behouden.

Geniet van
incognito browsen Incognito browsen met Google Chrome
Incognito browsen met Google Chrome
Het eerste dat ik u wil adviseren, is profiteren van het incognito browsen van uw browser. Ik had het hier al over toen ik je liet zien hoe je anoniem kunt registreren op Facebook en nu ga ik het weer aanbieden als een manier om Instagram te gebruiken zonder herkend te worden.

Ik heb het met je over een specifiek type browsen waarmee je anoniem kunt blijven op sociale media en daarbuiten. In de onbekende modus kunt u privé browsen, wat betekent dat andere mensen die hetzelfde apparaat gebruiken uw activiteiten niet kunnen zien.

Hoe incognito navigeren? Met PC, Chrome of Firefox is het heel gemakkelijk om dit soort navigatie te gebruiken. Als u het pictogram in het systeemvak vindt, klikt u met de rechtermuisknop op het browserpictogram en selecteert u “Nieuw incognitotabblad openen”

Als u echter Google Chrome gebruikt, ziet u een geheim agent die klaar staat om u te ontvangen, in Microsoft’s Internet Explorer kunt u deze specifieke modus opnieuw activeren door naar het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek te gaan en het item Beveiliging te selecteren. Klik vervolgens op InPrivate-navigatie.

Zelfs in de modernste browser van Microsoft is Edge in dezelfde modus beschikbaar. Om het te activeren, klikt u op de drie stippen in de rechterbovenhoek en selecteert u Nieuw InPrivate-venster.

Hoe maak je een anoniem profiel
aan? Neem voordat je tot de kern van deze paragraaf komt een paar minuten de tijd om na te denken over deze optie en wat je van plan bent met dit profiel te doen.

Zoals ik eerder heb uitgelegd, zijn er veel verschillende redenen waarom je een anoniem of nepprofiel kunt maken, maar wees voorzichtig, gebruik deze mogelijkheid niet om je voor te doen als iemand anders.

De diefstal of misbruik van de identiteit van iemand anders is geen wettig gedrag en is in strijd met de gebruiksvoorwaarden van Instagram, die ik u uitnodig om zorgvuldig te lezen.

Ter informatie zal ik je wat advies geven zodat je anoniem kunt handelen, zonder je vrienden of familie te laten weten dat je een Instagram-account hebt aangemaakt, maar ik ben niet verantwoordelijk voor een mogelijk illegaal gebruik van de informatie die ik naar je verwijs !

Helemaal schoon? Laten we beginnen. Het eerste dat u moet doen, is absoluut de Instagram-app downloaden op uw iOS- of Android-apparaat.

Registreer je voor Android
Instagram op Google Play
Instagram op Google Play
Als je een Android-apparaat gebruikt, pak je je telefoon en volg je deze stappen:

Open Google Play
Typ ”Instagram” of download de app via deze link
Druk op de naam van de app en download deze
Ga verder met downloaden
Eenmaal gedownload, start de app (druk vanuit het hoofdmenu van uw smartphone op het gekleurde polaroidpictogram)
Op het scherm dat wordt geopend, selecteert u het item “Heb je geen account? Aanmelden ”
Volg de registratieprocedure
Als u een account wilt maken om anoniem gebruik te maken van het sociale netwerk, moet u na het downloaden van de Instagram-app de registratieprocedure volgen, waarbij u andere gegevens aangeeft dan u normaal zou gebruiken voor registratie

Het eerste dat u moet doen, is absoluut nog een e-mail maken, een nieuw e-mailadres dat u kunt gebruiken om uw abonnement op het populaire sociale netwerk te voltooien. Als je ervoor kiest om je aan te melden met je nieuwe e-mailadres, volg dan deze stappen:

Tik op “Aanmelden met uw e-mailadres en telefoonnummer”
Selecteer het tabblad “E-mail of telefoon”
Vul het formulier in dat verschijnt
Voer uw e-mailadres in (degene die u zojuist hebt aangemaakt)
Tik op Volgende
Voer nu uw naam en het wachtwoord in je gaat gebruiken om de app te openen en een foto voor je profiel in te stellen
Tik nu nog een keer op de knop Volgende
Kies en stel de gebruikersnaam in die je op Instagram wilt gebruiken
Druk nogmaals op Avanti
Bem, dat heb je gedaan. Nu heb je je eindelijk aangemeld voor Instagram en kun je door dit sociale netwerk bladeren zonder herkend te worden.

Registreer voor iOS
instagram vanuit de app store
instagram vanuit de app store
Als je een iOS-apparaat, iPhone of iPad gebruikt, is de Instagram-registratieprocedure vergelijkbaar met wat ik zojuist heb geïntroduceerd voor Android-apparaten.

Nadat u de app naar uw apparaat hebt gedownload, registreert u zich via e-mail (die u helemaal opnieuw hebt gemaakt). Dit is wat u moet doen:

Tik op “Aanmelden met uw e-mailadres en telefoonnummer”
Selecteer het tabblad “E-mail of telefoon”
Vul het formulier in dat verschijnt
Voer uw e-mailadres in
Tik op Volgende
Voer nu uw volledige naam in, het wachtwoord waarmee u zich aanmeldt de app en stel een foto in voor je profiel
Tik nu nog een keer op de knop Volgende
Kies en stel de gebruikersnaam in die je voor Instagram wilt gebruiken
Tik nogmaals op Avanti
Les jeux sont faits! Als u wordt gevraagd om verbinding te maken met uw Facebook-account, sla deze procedure dan over, zo blijft u anoniem!

Als u zich afvraagt ​​hoe u uw account kunt aanpassen met een profielfoto, kunt u ervoor kiezen om een ​​afbeelding te gebruiken die u niet vertegenwoordigt (om anoniem verder te gaan) of de procedure helemaal overslaan.

Nadat u de registratie van uw Instagram-account hebt voltooid, kunt u het profiel desgewenst op “privé” instellen, zodat u in volledige anonimiteit kunt browsen.

Hoe te maken? Dit zijn de basisstappen die u moet volgen:

Pyjama op het symbool met drie horizontale lijnen
Selecteer Instellingen in het menu aan de zijkant
Tik op Account Privacy
Schakel van UIT naar AAN bij het lezen Privé-account
Registreren op
pc
Instagram-registratiescherm Instagram-registratiescherm
Hoe weet je dat, het is ook mogelijk om je aan te melden voor Instagram vanaf uw pc met behulp van de Instagram-website rechtstreeks vanaf uw computer. Als je Instagram vanaf je pc gebruikt, kun je echter van de inhoud genieten, maar deze niet rechtstreeks posten (je kunt hiervoor nog steeds enkele trucjes gebruiken).

Dit is wat u moet doen:

Open uw browser
Maak verbinding met Instagram.com vanaf uw computer
Vul het formulier rechts in het scherm in
Voer uw e-mailadres en naam
in Voer nu ook de gebruikersnaam en wachtwoordcombinatie in waarmee u inlogt op Instagram
Klik op Aanmelden
Op de pagina die wordt geopend, kunt u uw profielfoto uploaden door op de knop “+” bovenaan te klikken.
Als u uw Instagram-profiel op “privé” wilt instellen, hoeft u alleen maar:

Klik op de knop Profiel bewerken
Selecteer Privacy en beveiliging
Vink het vakje aan Privé-account
Conclusies Het
anoniem gebruiken van Instagram wordt mogelijk gemaakt door verschillende trucs die zijn ontworpen om uw ware identiteit bekend te houden.

Na het lezen van dit artikel ben je zeker klaar om je geheime Instagram-profiel te krijgen en ik nodig je nogmaals uit om het goed te gebruiken.

Maak er alstublieft goed gebruik van! Als je andere snelle en gemakkelijke manieren kent om je te abonneren op het populaire sociale netwerk terwijl je anoniem blijft, schrijf me dan alsjeblieft en ik zal ze graag toevoegen in dit artikel.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *