Aanmelden voor Amazon Prime

Hoor je er vaak over en het intrigeerde je? Raden steeds meer vrienden je aan om je te abonneren op Amazon Prime en willen ze graag meer weten? Als je niet weet waar je moet beginnen, maar het idee om in één werkdag gratis pakketten te ontvangen voor meer dan twee miljoen producten en toegang te krijgen tot een aantal interessante diensten, spreekt je aan, met deze gids heb je zeker de duidelijkste ideeën.

Zoals je al weet, is Amazon een van de grootste e-commerceplatforms ter wereld, iedereen heeft wel eens iets gekocht op deze voordelige online marktplaats waar je echt alles kunt vinden, van elektronica tot meubels tot producten. eten, boeken, kleding en meer.

Om iets te kopen, gewoon een simpele klik op de bank thuis, het gemak om op elk moment van de dag te kunnen winkelen, zelfs ‘s nachts, 7 dagen per week, en natuurlijk direct thuis te komen is onvergelijkbaar.

Alsof al deze grote voordelen nog niet genoeg waren, bedacht Amazon een geldige functie om de levertijden te versnellen. Ja, ik heb het over Amazon Prime. Registratie is heel eenvoudig, je zult zien dat zodra het nieuws de ronde doet, al je vrienden het willen gebruiken.

Hoe te registreren? Ik zeg meteen dat het heel gemakkelijk is, neem gewoon een paar minuten van je tijd en maak het je gemakkelijk. Welkom in de wondere wereld van Prime!

Neste guia mostrarei passo a passo tudo o que você precisa saber e fazer para ativar o serviço, mostrarei as etapas para concluir os procedimentos de registro do seu computador e de seus dispositivos móveis. Bem, vamos ao que interessa e boa leitura.

Índice de conteúdo
O que é Amazon Prime
Quanto custa o Amazon Prime
Experimente o Amazon Prime gratuitamente
Como se inscrever no Amazon Prime pelo PC
Como se inscrever no Amazon Prime pelo aplicativo Android
Como se inscrever no Amazon Prime pelo aplicativo iOS e iPAD
Conclusões
O que é Amazon Prime para
Amazon Prime

Antes de passar para o guia real para entender como aproveitar todas as vantagens oferecidas pelo Amazon Prime, vamos começar do básico e ver juntos para que serve o Amazon Prime. O Prime é o serviço pago da Amazon que oferece diversas vantagens, em primeiro lugar aquelas de receber seus pacotes em apenas 1 a 2 dias úteis.

Além disso, com o Amazon Prime você pode acessar uma ampla gama de serviços, incluindo acesso a um rico catálogo de filmes e séries de TV em streaming para assistir no conforto de sua casa ou onde quiser seu conteúdo de vídeo favorito. Com o Amazon Prime, de fato, você pode acessar o Amazon Prime Video (a conhecida plataforma de streaming de filmes e séries de TV), Amazon Prime Music, Prime Now, Prime Day e Twitch Prime. Fantástico, não é?

Além disso, e não menos importante, o que diferencia este programa pago da Amazon é a ausência de custos de envio para todos os produtos enviados pela Amazon que se enquadram no programa Amazon Prime.

Como se isso não bastasse, a cereja do bolo, com o Amazon Prime você terá acesso a ofertas em flash antes de milhões de outros usuários. Sim, você leu certo! Você poderá visualizar os produtos oferecidos com bastante antecedência de 30 minutos em comparação com os usuários básicos.

Resumimos brevemente todos os benefícios do Amazon Prime, tome nota:

Gratis, één werkdag gegarandeerde verzending van meer dan een miljoen
Flash- productaanbiedingen in preview
Amazon Prime Video (Amazon’s virtuele videotheek voor het bekijken van films en tv-series)
Amazon Prime Music (om gratis naar muziek en afspeellijsten van uw artiestenfavorieten te luisteren)
Amazon Prime Now (een service die zeer snelle leveringen binnen een paar uur mogelijk maakt)
Twitch Prime (een geweldige service waarmee je je Amazon-account aan Twitch.tv kunt koppelen en elke maand zonder extra kosten kunt genieten van gamecontent, content op Twitch kunt streamen zonder advertenties en exclusieve kortingen op videogames die op Amazon worden verkocht)
Prime Day (alleen Prime-klanten kunnen profiteren van de door Amazon georganiseerde kortingsdag met exclusieve aanbiedingen)
Amazon Prime Reading: alleen Prime-klanten hebben gratis toegang tot een uitgebreide bibliotheek met e-books en strips in digitaal formaat
Amazon Prime Photos (u kunt profiteren van een cloudopslagruimte waar u een onbeperkt aantal foto’s kunt opslaan).
Ten slotte heeft een andere belangrijke functie betrekking op de mogelijkheid om de expeditie “Morning” en/of “Night” te kiezen. Met slechts 5,99 euro heb je bij ‘Morning’-verzending het gekochte artikel de volgende dag tot 12.00 uur in huis; in het geval van ‘Nacht’-verzending, kunt u met 6,99 euro de bestelling ontvangen van 18:00 tot 21:00 uur (op dit moment is deze functie alleen beschikbaar in de omgeving van Milaan).

Hoeveel kost Amazon Prime
Zoals ik hierboven al zei, is Amazon Prime een betaalde service. U kunt genieten van al zijn uitstekende voordelen en exclusieve functies met een jaarabonnement van 36 euro of een maandelijks bedrag van 3,99 euro (met 50% korting voor universiteitsstudenten).

Voor degenen die zich voor de eerste keer aanmelden, is er echter een gratis proefperiode van 30 dagen aan het einde waarvan ze Prime veilig kunnen deactiveren of het abonnement kunnen blijven betalen, terwijl ze nog steeds van alle voordelen genieten. In de volgende paragraaf geef ik je meer informatie over de gratis proefperiode, blijf me volgen.

Let op: om u aan te melden voor Amazon Prime wordt u gevraagd om een ​​geldige betaalkaart in te voeren, hoewel er in eerste instantie niet voor de service wordt betaald. worden verwijderd van de creditcard die is ingevoerd op het moment van registratie.

Onthoud dat het niet mogelijk is om virtuele kaarten en cadeaubonnen te gebruiken om je te abonneren op Amazon Prime. Het is ook mogelijk dat de abonnementsbetaling niet lukt als u een prepaidkaart gebruikt: voordat u doorgaat met uw Amazon Prime-abonnement, moet u bij uw bank navragen of u uw prepaidkaart kunt gebruiken om u op de dienst te abonneren.

Probeer Amazon Prime gratis uit
Zoals ik voorspelde, voordat je de betaling voor je Amazon Prime-abonnement doet, kun je de service kopen door gebruik te maken van een gratis proefperiode van 30 dagen. Aan het einde van deze test kun je rustig beslissen of het de moeite waard is om door te gaan en je aan of af te melden.

Tijdens de proefperiode van 30 dagen kun je gratis genieten van alle diensten die door Amazon Prime worden aangeboden, waardoor je alle voordelen ervan kunt testen. Dit is wat u moet doen om Amazon Prime gratis te proberen:

Bezoek de officiële Amazon Prime-pagina
Klik op Aanmelden voor Amazon Prime
Volg de instructies op de pagina en activeer uw gratis proefperiode
Het Amazon Prime-systeem bepaalt automatisch of uw account in aanmerking komt voor de gratis 30 dagen door de geschiedenis van eerdere Prime-abonnementen te controleren en andere factoren.

Bedenk dat na de 30 vrije dagen het Amazon Prime-abonnement dus automatisch doorloopt voor 36 euro per jaar of 3,99 euro per maand.

Waarschuwing: als u niet wilt dat uw Amazon Prime-abonnement na de 30 gratis dagen wordt voortgezet, gaat u naar de helppagina ‘Uw Amazon Prime-abonnement opzeggen’.

Abonneren op Amazon Prime vanaf een pc
Als je zo ver bent gekomen, heeft mijn gids je waarschijnlijk geïntrigeerd en ben je er steeds meer van overtuigd om je te abonneren op Amazon Prime. Als je een computer gebruikt, volgen hier alle stappen die nodig zijn om je in te schrijven voor Amazon’s Advantage pc-programma:

Maak verbinding met de officiële Amazon-website (amazon.it)
Klik op het item Aanmelden voor Prime in de linkerbovenhoek
Klik op de gele knop Aanmelden en gebruik het 30 dagen gratis
Als u al een Amazon-account hebt, voert u uw gegevens in het E-mailadres of mobiel nummer en wachtwoordvelden en druk op de knop Aanmelden
Als u zich daarentegen nog nooit bij Amazon hebt geregistreerd en nog geen account hebt, moet u er een maken door op de knop Uw Amazon-account maken te drukken.
Voer uw gegevens in de velden Uw naam, e-mail en wachtwoord in
Druk op de knop Uw Amazon-account maken om toegang te krijgen tot het gedeelte over Amazon Prime Voer nu uw creditcardgegevens in de daarvoor bestemde
velden in en druk op de knop Volgende
Voer een factuuradres in door uw gegevens in de daarvoor bestemde velden in te voeren en klik op het item Dit adres opslaan.
Druk op de knop Nu registreren, 30 dagen gratis. Nou dat is!
Abonneren op Amazon Prime vanuit de Android-app
Als je je wilt abonneren op Amazon Prime via de Android-app, zeg ik je meteen dat hoewel Amazon ook beschikbaar is als app voor Android-, iOS- en Windows 10 Mobile-apparaten, het niet mogelijk Amazon Prime activeren via de app.

U kunt zich echter via deze eenvoudige stappen aanmelden met de browser van uw apparaat:

Open de browser op uw Android-apparaat
Maak verbinding met de website en druk op de Start-knop Gratis proefperiode van 30 dagen
Als u al een Amazon-account hebt, selecteert u het item Login en voert u uw gegevens in de daarvoor bestemde velden in (Amazon Email en Password)
Klik op Log U kunt ook inloggen om in te loggen
Als u nog niet geregistreerd bent, selecteert u Account aanmaken en kiest u of u zich wilt registreren via sms door op het item te tikken Gebruik in plaats daarvan uw mobiele nummer of via e-mail door
op dit punt de optie Gebruik uw adres e-mail te kiezen , voer de benodigde gegevens in en tik op de knop Amazon-account maken
Klik op Een nieuwe betaalmethode toevoegen
Voer uw kaartgegevens en factuuradres in
Je bent bijna klaar, druk op de knop Doorgaan om Amazon Prime Done te activeren
! Zoals je hebt gezien, is aanmelden voor Amazon Prime heel eenvoudig, heel gemakkelijk.

Abonneren op Amazon Prime vanuit de iOS- en iPAD-app
Zoals ik eerder heb uitgelegd, hoewel Amazon ook beschikbaar is als app voor Android-, iOS- en Windows 10 Mobile-apparaten, kun je Amazon Prime niet activeren via de app.

U kunt zich echter wel aanmelden via de browser van uw apparaat. Als je je wilt abonneren op Amazon Prime op je apparaat met Apple, hoef je alleen maar deze eenvoudige stappen te volgen:

Open de browser op uw iOS-apparaat
Maak verbinding met de website en druk op de Start-knop Gratis proefperiode van 30 dagen
Als u al een Amazon-account hebt, selecteert u het item Login en voert u uw gegevens in de daarvoor bestemde velden in (Amazon Email en Password)
Klik op Log U kunt ook inloggen om in te loggen
Als u nog niet geregistreerd bent, selecteert u Account aanmaken en kiest u of u zich via sms wilt registreren door op het item te tikken
. voer de benodigde gegevens in en tik op de knop Amazon-account maken
Klik op Een nieuwe betaalmethode toevoegen
Voer uw kaartgegevens en factuuradres in
Je bent bijna klaar, druk op de knop Doorgaan om Amazon Prime te activeren.
In een paar snelle stappen heb je je doel bereikt en kun je alle voordelen ontdekken die Prime je kan bieden.

Conclusies
Zoals ik je heb laten zien, is Amazon Prime niet alleen een manier om verzendkosten te vermijden, het is veel meer. Met zijn uitstekende en geldige voordelen, zal deze door Amazon betaalde service uw redding zijn, zien is geloven.

Houd er ook rekening mee dat als je je Amazon Prime-abonnement opzegt voordat de proefperiode van 30 dagen is verstreken, er geen kosten in rekening worden gebracht en dat je geen toegang meer hebt tot deze service, tenzij je een betaling doet.

Bedenk dat dit een voordelige betaalde dienst is. Wanneer de proefperiode afloopt, moet u dus het maandelijkse of jaarlijkse bedrag betalen dat aan u in rekening wordt gebracht.

Nou, ik heb je alles verteld wat je moest weten voordat je je aanmeldde voor Amazon Prime, nu is het jouw beurt! Veel winkelplezier en veel plezier!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *