6 beste nerdcadeaus die je in 2021 moet kopen

Wil je geeky-cadeaus shoppen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Zo ja, dan bent u op de juiste pagina. In deze blogpost laten we je een lijst zien met de beste en verbazingwekkende  nerdcadeaus  die je graag online zou kopen. Het beste is dat alle onderstaande geschenken uniek zijn en dat je zelfs zoiets niet op de dichtstbijzijnde markt kunt vinden. Zo. Laten we zonder verder oponthoud beginnen met het verkennen van de beste  geekcadeaus die  je nu kunt kopen.

Beste nerdcadeaus die je in 2021 moet kopen

 

1. ICE draagbare draadloze bluetooth-luidspreker

Heb je vrienden die graag de hele dag naar muziek luisteren? Als dat zo is, kan het een geweldig cadeau voor hen zijn. Het is een geweldige bluetooth-speaker die altijd hoog boven de basis zit. Het heeft magneten aan beide kanten om op de basis te blijven. Het beste is dat elke keer dat je muziek afspeelt, het in een cirkelvormige beweging zal bewegen, wat je betere geluidseffecten zal geven. Daarnaast ondersteunt het NFC-ondersteuning, waardoor je het met elke smartphone kunt verbinden.

 

2. LEGO Steen 16 GB USB

LEGO Brick USB is een ander beste nerdcadeau van 2021, speciaal ontworpen voor technisch onderlegde mensen. Het ziet eruit als een echte LEGO-steen en je kunt het verbergen in je LEGO-steenontwerpen.

Het zal u ook helpen om uw gegevens en uw USB-drive te beveiligen. Het beste deel is dat het een schuifdeuropener heeft die uw USB-drive veilig houdt wanneer deze niet bij uw computer is. Het heeft ook een sleutelhanger waaraan u sleutels kunt bevestigen.

3. TrackR Bravo

 

Bent u wel eens uw portemonnee of sleutel vergeten tijdens belangrijk werk? Als dat zo is, hoeft u zich er geen zorgen meer over te maken. TrackR Bravo is een geweldige tool die je kunt gebruiken met je sleutelhanger of portemonnee. Wanneer u vervolgens de benodigdheden kwijtraakt, kunt u de TrackR-app gebruiken om het TrackR-apparaat te bellen. Daarnaast kun je ook waarschuwingen op je telefoon plannen als je thuis of op kantoor iets vergeet.

4. Badge nominatief LED MECO

 

 

Heb je een geeky vriend die zijn eigen bedrijf runt? Dan kan de MICO LED-naambadge een prachtig cadeau voor hem zijn. Met deze LED-badge zal hun bedrijf opvallen op een drukke plaats.

Terwijl andere mensen zichzelf presenteren op gewoon papier, kunnen ze zichzelf voorstellen met een naam die in grafische vorm is geschreven. Bovendien kan het meer dan 15 verschillende talen en vijf verschillende bestandstypen ondersteunen.

5. Pancake Bot 3D-voedselprinter

 

 

Houd je van eten en 3D-printen, maar wat als ik zeg dat je ze allebei tegelijk kunt doen? Ja, dat heb je goed gehoord1. De Pancake Bot 3D-printer heeft dit mogelijk gemaakt.

Met deze printer maak je pannenkoeken in elke gewenste vorm. Het beste is dat ze je een kookboek met hun product zullen bezorgen. Dus of je nu een kookexpert bent of een beginner, Pancake Bot 3D maakt het je gemakkelijk.

6. Piper-computerkit

 

Piper Computer Kit is een ander geweldig cadeau voor nerds in 2021 waarmee je leert coderen terwijl je Minecraft speelt. Het heeft veel Minecraft-uitdagingen en je moet ze doorlopen om je kennis en vaardigheden te verbeteren. Het is een volledig geautomatiseerde kit waarmee je verschillende experimenten kunt doen om je vaardigheden te testen. Het heeft een aantal elementen zoals LED-verlichting, sensoren, claxons, enz. Zodra je alle uitdagingen hebt voltooid, kun je je wifi gebruiken om extra uitdagingen te downloaden.

 

Laatste woorden

 

Dat is alles! Dit zijn de beste nerdcadeaus die je voor je nerdvrienden kunt kopen. Ik hoop dat deze gids je helpt het beste nerdcadeau voor jezelf te vinden. Als je dit artikel leuk vond, deel het dan met je vrienden om hen op de hoogte te stellen van deze geweldige freebies. En als je nog andere geeky-cadeaus kent, laat het ons dan voorstellen in het commentaargedeelte hieronder.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *