5 beste tools die uw online verkoop kunnen stimuleren

In het digitale tijdperk van vandaag hoeft u niet te vertrouwen op een fysieke winkel om uw producten te verkopen. Er zijn tenslotte enorme kansen om u te helpen uw ondernemersreis een vliegende start te geven en geld te verdienen. dit zijn de beste tools om uw online verkoop te stimuleren.

Hier zijn 5 tools waarmee je alles online kunt verkopen.

 

Verkoopplatforms

 

Als u een behoorlijk inkomen wilt verdienen, kunnen online marktplaatsen u helpen contact te leggen met klanten over de hele wereld. Amazon  is een van de meest gerenommeerde websites. De techgigant geeft je online toegang tot duizenden klanten. Het biedt meer dan 30 productcategorieën om uit te kiezen. Omdat de concurrentie meedogenloos is, moet u ervoor zorgen dat uw producten zich onderscheiden van de rest.

eBay  is een ander populair platform. Het heeft meer dan 170 miljoen klanten over de hele wereld. eBay staat vooral bekend om de optie ‘Koop nu’. Je kunt hier alles verkopen, van sieraden, meubels, elektronica en etherische oliën. Shopify is een andere geweldige site. Het heeft geen initiële installatiekosten en biedt een ongeëvenaarde klantenservice.

Als je vintage en handgemaakte items wilt verkopen, is  Etsy  het beste platform voor jou. Het heeft meer dan 33 miljoen klanten en stelt individuele verkopers in staat om te concurreren met grote merken.

Een andere populaire website is  Alibaba  . Op deze marktplaats kunt u meer dan 40 categorieën verkopen. Nadat u een account heeft aangemaakt, heeft u toegang tot klanten in meer dan 90 landen. Wanneer u ervoor kiest om uw producten online te verkopen, wilt u misschien evalueren wat elk platform te bieden heeft. Besteed speciale aandacht aan registratiekosten, lidmaatschapskosten, lopende kosten en verkoopkosten per item.

 

Bloggen

 

Als u de concurrentie voor wilt blijven bij het online verkopen van uw producten, moet u epische productbeschrijvingen maken. Als je een beginner bent, moet je een blogplatform zoals WordPress kiezen. Het vereist geen speciale codeervaardigheden en heeft een lage leercurve. Interessanter is dat je functies zoals online winkels, forums en betaalde lidmaatschappen kunt toevoegen.

Richt u bij het uitleggen van de voordelen van het product op de ideale koper. Vermijd misleidende productbeschrijvingen, anders loopt u het risico niemand aan te spreken. Stel je je ideale koper voor – welke woorden gebruikt hij? Potentiële kopers zijn niet geïnteresseerd in de kenmerken van het product, maar in de voordelen ervan. Hoe maakt het product klanten gelukkiger of productiever? Welke problemen lost dit op? Zorg ervoor dat je deze vragen beantwoordt in je blog.

Social media platforms

 

Social media is misschien wel een van de belangrijkste kanalen om uw producten online te promoten. Vanwege de hevige concurrentie moet u op de hoogte zijn van de trends en technieken om uw producten te promoten. Omdat er zoveel socialemediaplatforms zijn, moet u bepalen welke het beste bij uw merk passen. Identificeer waar de doelgroep graag tijd doorbrengt, wat klanten graag consumeren en waar klanten kunnen deelnemen aan online advertenties.

Facebook  is het #1 social media platform dat te koop is. Het heeft meer dan 2 miljard gebruikers per maand, dus je hebt een goede kans om de doelgroep te bereiken. Daarnaast zijn er duizenden koop- en verkoopgroepen waar dagelijks miljoenen klanten hun producten verkopen. In tegenstelling tot de meeste sociale-mediaplatforms, heeft Facebook een eenvoudige call-to-action (CTA).

Als je producten of diensten visueel aantrekkelijk zijn, kun je  Instagram gebruiken  . Andere platforms om te overwegen zijn WhatsApp, YouTube en LinkedIn.

 

Onderzoek de concurrentie

 

Wanneer u uw producten online verkoopt, kan de concurrentie hevig zijn. Als je volgt wat je concurrentie doet, kun je inzicht krijgen in de prestaties van sociale media en een strategie ontwikkelen. Deze informatie helpt u te weten waar u zich bevindt voordat u actie onderneemt. De meest effectieve manier om erachter te komen wat uw concurrentie doet, is door hun telefoonnummers op Spokeo te zetten en snel te zoeken.

Met reverse lookup op nummer kunt u een schat aan informatie over uw concurrentie extraheren. Voer gewoon hun telefoonnummer in de Spokeo-zoekopdracht in en vind de sociale-mediaprofielen (strategie), het strafregister en andere contactgegevens van uw concurrentie.

U kunt Spokeo ook gebruiken om per e-mail te zoeken. Als u op zoek bent naar informatie over een specifiek merk en u heeft alleen het e-mailadres, hoeft u zich geen zorgen te maken. U hoeft alleen het e-mailadres op de website in te voeren en u krijgt veel nuttige informatie.

 

Verkoop en geschenken

 

Als je de online verkoop wilt vergroten, moet je merkbuzz creëren met weggeefacties. Dit zal klanten aanmoedigen om uw online winkels te bezoeken. Maar het echte slagveld voor het opbouwen van merkbekendheid is het maken van regelmatige online verkoop. U kunt uw klanten ook onmiddellijke bevrediging bieden door middel van kortingen.

De bovenstaande tools en strategieën zullen de vervelende taak van het verkopen van producten een fluitje van een cent maken. Het is tijd om een ​​stukje van de taart te pakken en online wat geld te verdienen.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *