10 beste fotoviewer voor Windows 10

Bent u op zoek naar de beste fotoviewer voor Windows 10? Zo ja, dan goed gedaan! U bent op de juiste pagina beland. In dit artikel hebben we de top 10 van beste software voor het bekijken van afbeeldingen voor Windows 10 vermeld. U kunt de beschrijving van alle gratis grafische viewer voor Windows 10 lezen. En kies de beste voor u op basis van uw behoefte.

Beste fotoviewer voor Windows 10

 

1.  Microsoft Foto’s

 

Microsoft Photos is een van de beste en populairste fotoviewers en -editors. Met deze software kunt u ook albums en films maken. U kunt zelfs uw eigen video maken met uw foto’s of video’s. Hiermee kunt u bijsnijden, roteren, licht, kleur en andere effecten van een afbeelding aanpassen. De software biedt ook bewerkings- en aanpassingsfuncties zoals het toevoegen van tekst, filters, het toevoegen van muziek, camerabewegingen en nog veel meer.

 

2.  123 Fotoviewer

 

De op één na beste fotoviewer voor Windows 10 is 123 Photo Viewer. Dit is een gratis afbeeldingsviewer die u eenvoudig op uw apparaat kunt installeren. 123 Photo Viewer is erg populair, vooral vanwege de krachtige functies en snelle prestaties. Deze fotoviewer ondersteunt bijna alle bestandsformaten zoals JPG, BMP, GIF, ICO, PNG, TIF, TIFF, PSD, DDS, SVG, WEBP en vele andere onbewerkte bestandsformaten, animatieformaten en videoformaten. Het is gemakkelijk te gebruiken en u kunt gemakkelijk gebruik maken van de geavanceerde functies.

 

3.  Honingweergave

 

Honey View is de derde software die je op Windows 10 kunt installeren om foto’s te bekijken. Het ondersteunt gecomprimeerde afbeeldingsformaten, je kunt het ook gebruiken om strips weer te geven. De fotoviewer is gratis en u kunt deze eenvoudig op uw systeem installeren. Hiermee ondersteunt de software bijna alle formaten. Het ondersteunt ook diavoorstellingen en kan van skins worden voorzien. Honey View werkt erg snel en je kunt ook bladwijzers opslaan en al je foto’s tegelijk bekijken.

4. Windows Fotoviewer

 

Onze vierde beste fotoviewer voor Windows 10 is Windows Photo Viewer. Het is een van de meest voorkomende en populaire fotoviewers voor Windows. De klassieke Windows-fotoviewer is echter vervangen door Foto’s. Maar je kunt het nog steeds gebruiken met behulp van  Windows Photo Viewer Restore  . Hiermee kunt u uw klassieke Windows-fotoviewer gebruiken op uw nieuwste versie van Windows, inclusief Windows 10.

 

5.  Apowersoft Fotoviewer

 

Hier is onze vijfde beste fotoviewer voor Windows 10, namelijk Apoersoft Photo Viewer. Het staat op de lijst omdat het wordt geleverd met een aantal geweldige functies, zoals je kunt screenshots maken, het ondersteunt de meeste afbeeldingsformaten zoals JPG, PNG, HEIC, BMP en andere formaten, inclusief onbewerkte formaten. Het is een lichtere fotoviewer met snellere en efficiëntere prestaties. Het kan gemakkelijk schermafbeeldingen maken en deze op uw systeem opslaan.

 

 

6.  ImageGlass

 

ImageGlass staat ook in de top 10 van beste afbeeldingsviewers en -editors voor Windows 10. Het is een lichtgewicht, open source afbeeldingsviewer voor Windows 10 die u gratis kunt gebruiken. ImageGlas is gemakkelijk te gebruiken en biedt geweldige functies en alle basisfuncties. Het ondersteunt meer dan 70 bestandsindelingen, waaronder JPG-, PNG-, SVG-, HEIC- en RAW-indelingen. De afbeeldingsviewer biedt ook aanpassingsopties met verschillende talen en thema’s.

 

Controleer ook: –  Beste Windows 10-thema’s / skins

 

7.  IrfanView

 

IrfanView is een andere beste afbeeldingsviewer voor Windows 10 die u GRATIS kunt gebruiken. Het is een van de top 10 beste grafische visualizers voor Windows 10 omdat het zijn gebruikers zoveel geweldige functies biedt. U kunt afbeeldingen bekijken, converteren naar verschillende formaten, optimaliseren, diavoorstellingen maken met uw foto’s, ze scannen en ook afdrukken. Het ondersteunt ook mediabestanden en batchverwerking. De beeldviewer is klein van formaat en werkt erg snel.

 

8.  FastStone

 

FastStone is ook een van de beste grafische viewers voor Windows 10. Het is ook een afbeeldingsviewer en een afbeeldingsbrowser. FastStone ondersteunt de meeste beeldformaten zoals JPEG, PNG, BMP, PSD, ICO, GIF, TIFF, WMF, EPS, enz. En het kan ze converteren en opslaan in verschillende beeldformaten. Het ondersteunt ook de meeste RAW-afbeeldingen van digitale camera’s. Image Viewer biedt ook beeldbewerkingstools zoals Resize, Crop, Rotate, Toggle, Resample, Sharpen, Blur en beeldaanpassingsfuncties zoals verlichting, helderheid, curven, niveaus en kleurinstellingen.

 

9.  XnSoft-afbeeldingsviewer

 

XnSoft Image Viewer kan ook de beste optie zijn om te downloaden als u een gratis fotoviewer voor Windows 10 nodig heeft. Met deze afbeeldingsviewer kunt u het formaat van uw afbeeldingen wijzigen en afbeeldingen in batches converteren. Hiermee kunt u uw afbeeldingen gebruiken en bewerken, omdat het veel geweldige functies en hulpmiddelen voor gebruikers biedt. Het heeft een zeer eenvoudige, ontdekkingsreiziger-achtige gebruikersinterface. En u kunt ook diavoorstellingen maken met uw afbeeldingen. XNSoft Image Viewer ondersteunt bijna alle afbeeldingsformaten. Het ondersteunt ook CR2- en RAW-bestanden.

 

10.  JPEG-weergave

 

JPEGView is een van de beste fotoviewers voor Windows 10. Het is een van de snelste beeldviewers voor Windows 10. Met JPEGView kunt u ook uw afbeeldingen bewerken. En het ondersteunt de meeste beeldformaten zoals JPEG, PNG, WEBP, BMP, GIF, TGA en TIFF. U kunt uw afbeelding aanpassen zoals scherpte en onscherpte, spiegelen en roteren, kleurbalans, enz. En u kunt al uw afbeeldingen bekijken als een diavoorstelling.

 

Lees ook: –  Kan de helderheid op Windows 10 niet worden aangepast? | opgelost

 

Conclusie

 

Dit was dus de oplossing voor uw probleem, als u op zoek was naar de beste fotoviewer voor Windows 10. Met behulp van deze 10 beste fotoviewers voor Windows 10 kunt u uw foto bekijken, bewerken en aanpassen aan uw behoeften. van jou. Alle grafische viewers en editors zijn gratis te gebruiken, je kunt ze allemaal downloaden met de verstrekte link. Dat was het voor dit artikel, bedankt voor uw bezoek.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *