|

Zoomgebeurtenisrapporten exporteren

In Zoom Events kunnen de evenementrapporten worden gebruikt om informatie te verzamelen over registranten, de prestaties van het evenement, kaartverkoop, registratiebeheer, hubvolgers en de reacties op peilingen en enquêtes. Met rapporten kunnen hosts verschillende soorten statistieken en informatierapporten genereren op basis van hun hostingomgeving. Van de rapporten kan een CSV-bestand worden geëxporteerd om ze verder te analyseren.

Dit artikel behandelt:

 • Registratiebeheerrapporten exporteren

 • Analytics-rapporten exporteren

 • Hubvolgerrapporten exporteren

Vereisten voor het exporteren van Zoom Events-rapporten

 • Zoom-desktopclient

 • Zoom mobiele client

  • iOS: 5.8.6 of hoger

  • Android: 5.8.6 of hoger

 • Pro-, Business-, Enterprise- of Education-account

 • Zoom Events-licentie

Opmerking: Om toegang te krijgen tot de nieuwste functies van Zoom Events en Webinar, wordt hosts ten zeerste aanbevolen om de Zoom desktopclient/mobiele applicatie bij te werken naar de nieuwste versie om toegang te krijgen tot Zoom Evenement en Webinar-functies.

Registratiebeheerrapporten exporteren

Exporteer een lijst met registranten

Het is mogelijk om het CSV-bestand voor elk Zoom-evenement te downloaden en de gastheer kan ook de lijst met registranten voor dat evenement exporteren.

Als u meer wilt weten over hoe u een lijst met registranten kunt exporteren, gaat u naar het ondersteuningsartikel over hoe u dit kunt doen.

Exporteer de bestelinformatie van de registrant

Opmerking: Conferentie-evenementen zijn de enige evenementen waarvoor deze optie beschikbaar is.

Het is mogelijk om exporteer de bestelling informatie voor registranten wanneer u Zoom Events-registratiebeheer gebruikt.

Als u meer informatie wilt over het exporteren van de informatie over bestellingen van registranten, gaat u naar het ondersteuningsartikel.

Analytics-rapporten exporteren

In de stroom voor het maken van evenementen vindt u het gedeelte Analytics (Host Analytics Dashboard), waar u toegang krijgt tot rapporten over de prestaties van uw evenement.

Exporteren Overzicht evenement prestatie rapporten

Alle overzichtsrapporten

Er zijn verschillende statistieken opgenomen in de overzichtsrapporten, waaronder dimensies van de Evenementdetailspagina, de Evenementenlobby, de Evenementsessies, de Evenementenexpositie, de Evenementsponsors en het bijhouden van de bron van gebeurtenissen.

U kunt verschillende rapporten downloaden met betrekking tot uw evenement die gerelateerd zijn aan uw evenement door gebruik te maken van de Download CSV-functie in de Host Analytics Dashboard, evenals verschillende rapporten over uw evenement die gerelateerd zijn aan uw evenement. U kunt ook een ZIP-bestand downloaden met alle afzonderlijke rapporten die u in het Dashboard vindt liever, welke zullen downloaden als één bestand met alle afzonderlijke rapporten die in het Dashboard zijn gevonden.

U kunt meer informatie vinden om u te helpen bij het downloaden van gebeurtenisrapporten als CSV-bestanden of ZIP-bestanden die het volledige rapport bevatten in de ondersteuning artikel, als u wilt weten hoe u die rapporten kunt downloaden als CSV-bestanden of ZIP-bestanden.

Registratiestatistieken

Ook kunnen de volgende rapporten worden gedownload met behulp van de functie ‘Download CSV’ om registratiestatistieken op te halen uit de volgende databases. Gebruik de functie ‘Download CSV’ om de volgende registratiestatistieken op te halen:

Raadpleeg het ondersteuningsartikel met de titel “Verschillende registrantrapporten downloaden in een csv Formaat” voor meer informatie over het downloaden van verschillende rapporten over registranten in een csv formaat.

Registratie & Kaartverkoop

Het tabblad Registratie en ticketing biedt statistieken zoals deelnemersregistratie en kaartverkoop, evenals de evenementdetailpagina voor het evenement.

Op de bodem van de pagina, klik CSV downloaden. Selecteer vervolgens welk(e) rapport(en) u wilt downloaden:

 • Evenement Details Pagina: Dit omvat alle statistieken die te vinden zijn op de pagina met evenementdetails.

 • Evenementen bron Volgen: De gebeurtenis Source Tracking omvat alle bijbehorende statistieken met het Evenement Bron volgen.

Sessies

Op dit tabblad vindt u alle statistieken voor alle sessies van uw evenement.

Klik in het gedeelte met sessiegegevens op CSV downloaden. Kies ten slotte welk(e) rapport(en) u wilt downloaden uit de lijst met rapporten:

 • Evenement sessies: Binnen deze categorie vindt u alle statistieken die betrekking hebben op uw evenementsessies.

 • Sessie aanwezigheid: Om het aanwezigheidsrapport voor een bepaalde sessie te downloaden, klikt u op het relevante selectievakje in het pop-upvenster en klikt u vervolgens op de knop Downloaden wanneer u deze hebt geselecteerd. In dit rapport vindt u alleen informatie over uw geselecteerde sessie.

Deelnemers

U kunt uw aanwezigheidsstatistieken voor evenementen en sessies bekijken op het tabblad Deelnemers aan de rechterkant van de pagina. Een module voor lobbyanalyse is ook inbegrepen in het pakket.

Onderaan de pagina is er een optie om CSV-bestanden te downloaden. Vervolgens kunt u het rapport/de rapporten selecteren die u wilt downloaden:

 • Evenementenlobby: Dit omvat een uitgebreide lijst van alle statistieken die beschikbaar zijn van de Evenementenlobby.

 • Aanwezigheidsgegevens evenement: Dit is hetzelfde Event Attendance Detail rapport dat u kunt downloaden van het tabblad Overzicht van de evenementinformatiepagina.

Expo

Er is een Expo-tabblad op het evenemententabblad met alle statistieken en analyses van de evenementexpo.

Onderaan de pagina kunt u klikken op Download CSV. Vervolgens kunt u uit de lijst de rapporten kiezen die u wilt downloaden:

 • Evenement Expo: Alle statistieken met betrekking tot de Event Expo zijn opgenomen in dit rapport.

 • Expo-aanwezigheid door sponsor: Dit is een rapport dat rapporten bevat over de prestaties van een gesponsorde stand van een expo, informatie over registranten en informatie over de aanwezigheid (of afwezigheid) van registranten op het evenement.

sponsoren

Een sponsor kan bijhouden hoeveel Keer bekeken ze hebben ontvangen van deelnemers en hoeveel chatberichten ze hebben ontvangen.

Je kunt ook een CSV-bestand downloaden met alle statistieken die door de evenementsponsors zijn verstrekt door op de knop CSV downloaden onder de sponsorinformatie te klikken.

Exporteer onderzoeksrapporten

Het is mogelijk om de resultaten van de enquête die voor uw evenement is gehouden te vinden onder de tab Enquête & Polls.

Als u rechts van het aantal enquêtes op de knop Exporteren klikt, kunt u de gegevens exporteren. Er wordt een CSV-bestand gedownload dat de enquêterapporten voor uw enquête bevat.

Het volgende ondersteuningsartikel bevat meer informatie over het exporteren van onderzoeksrapporten en hoe u dit kunt doen.

Hubvolgerrapporten exporteren

Voor meer informatie over het exporteren van een rapport van alle volgers van uw hub, gaat u naar het ondersteuningsartikel over hoe u dit kunt doen.

Alle inhoud en afbeeldingen gaan naar https://support.zoom.us

Similar Posts