|

Wijzigen of wachtrijleden wachtrijoproepen ontvangen in de zoom-app

Het kan worden in- of uitgeschakeld in het real-time analysedashboard voor oproepwachtrijen voor accounteigenaren en -beheerders met de Power Pack-add-on, zodat leden inkomende oproepmeldingen ontvangen voor inkomende oproepen die worden gerouteerd vanuit hun oproepwachtrijen wanneer een oproep wordt gerouteerd vanuit de account van hun account. wachtrij. Het is belangrijk op te merken dat deze instelling van toepassing is op de desktopclient, de mobiele app en de bureautelefoons. In het Zoom-webportaal of in de desktopclient of mobiele app kunnen wachtrijleden ervoor kiezen om zich aan of af te melden voor de Wachtrij.

Vereisten voor het instellen oproep wachtrij opt-out redenen

 • Zoom Phone-licentie (elke licentie die Zoom Phone Pro-functies bevat)

 • Zoom Phone Power Pack-add-on

 • Oproepwachtrijen opgezet met beheerders/leden

 • Oproepwachtrijen bevatten oproepactiviteit

 • Als u toegang wilt tot de wachtrij-analyse en historische rapporten voor een oproepwachtrij, moet u een beheerder of een wachtrijlid zijn

 • Het is vereist dat leden een client- of app-versie van minimaal 5.9.0 hebben

Hoe u kunt wijzigen of wachtrijleden oproepen ontvangen van oproepwachtrijen

De volgende stappen leiden u door het proces om te wijzigen of wachtrijleden oproepen uit oproepwachtrijen zullen ontvangen. Als u opt-out-redenen voor uw account hebt ingesteld, kunt u deze ook bekijken met behulp van deze stappen.

 1. Log in op het Zoom-webportaal als lid van de oproepwachtrij of als beheerder.

 2. Klik op Analyses en rapporten van het navigatiepaneel.

 3. Klik in het gedeelte Call Queue Real-time Analytics op de knop.

 4. Gebruik de vervolgkeuzemenu’s bovenaan de pagina om te selecteren alleen de gegevens vanuit een specifieke oproepwachtrij of site om gegevens van een specifieke site te bekijken.

 5. Klik op de weergavenaam van de oproepwachtrij die u wilt bewerken in het gedeelte Oproepwachtrijen van het gedeelte Oproepwachtrijen.
  Op het dashboard ziet u een lijst met leden van de oproepwachtrij, samen met hun opt-in/opt-out-status.

 6. Het is mogelijk om oproepen in de wachtrij voor elk lid van de wachtrij in of uit te schakelen door op de schakelaars in de kolom Gesprekken in wachtrij ontvangen te klikken.

Nadat u deze instelling hebt gewijzigd, is dit het geval belangrijk om het volgende in gedachten te houden:

 • U zult zien dat het label Geforceerd onder de schakelaar verschijnt als u ervoor kiest om een ​​wachtrijlid te dwingen geen oproepen in de wachtrij te ontvangen.

  • Als gevolg van het inschakelen van de optie om u af te melden voor de oproepwachtrij om de volgende redenen:

   • Telkens wanneer een lid zich afmeldt (instelt dat ze geen wachtrijoproepen willen ontvangen), kunt u de reden voor hun afmelding zien.

   • U hoeft geen reden te selecteren om u af te melden voor een oproepwachtrij als u een lid dwingt zich af te melden voor een oproep rij op volgorde om ze eruit te dwingen. Als u de functie Oproep in wachtrij ontvangen in de webportal, desktopclient of mobiele app van Zoom uitschakelt, hoeven alleen leden een reden te selecteren bij het uitschakelen van de schakelaar.

  • Zolang u de status Gesprek in wachtrij ontvangen in de Zoom-webportal of desktopclient instelt, kunnen wachtrijleden hun status wijzigen in de Zoom mobiele app en desktopclient, ongeacht de status die u instelt.

Alle inhoud en afbeeldingen gaan naar https://support.zoom.us

Similar Posts