|

Wachtrijmeldingen in- of uitschakelen in de zoom-app

Afhankelijk van de wachtrijen waarvan u lid bent, kunt u inkomende meldingen in- of uitschakelen. Daarnaast kunt u zich op elk moment aan- en afmelden voor een wachtrij.

Alleen de desktopclient heeft de mogelijkheid om dit in te stellen. Het is mogelijk om notificaties uit de factureringswachtrij uit te schakelen als je bijvoorbeeld lid bent van zowel de factureringswachtrij als de klantenservice wachtrij, maar ontvang nog steeds meldingen van de wachtrij van de klantenservice terwijl u factureringsmeldingen uitschakelt.

Vereisten voor het in- of uitschakelen van wachtrijmeldingen

  • Je hebt Zoom desktop client 5.9.3 of hoger nodig als je Windows of macOS gebruikt

  • Of u nu een Business-, Education- of Pro-accounthouder bent

  • Een licentie voor Zoom Contact Center is vereist

  • De beheerder heeft de functie voor het afmelden van wachtrijen ingeschakeld

Inkomende meldingen voor specifieke wachtrijen in- of uitschakelen

Opmerking: Bovendien kunnen beheerders zien of u deze functie al dan niet hebt ingeschakeld of uitgeschakeld, naast het veranderen of inkomende meldingen al dan niet moeten worden in- of uitgeschakeld.

  1. Als u de desktopclient van Zoom gebruikt, moet u zich aanmelden.

  2. Selecteer het tabblad Contactcentrum in het menu.

  3. U kunt inkomende meldingen van een wachtrij in- of uitschakelen door op de schakelaar naast de naam te klikken in het vervolgkeuzemenu Status in de linkerbovenhoek van uw pagina.

    Wanneer de functie voor het afmelden van de oproepwachtrij is ingeschakeld door uw beheerder, wordt u gevraagd een reden op te geven waarom u zich hiervoor wilt afmelden.

Similar Posts