|

Standaard audio-instellingen aanpassen in zoom

Als u standaardaudio wilt instellen voor Zoom Phone-prompts en begroetingen, kunt u hiervoor de Zoom Phone-audiobibliotheek gebruiken. De prompts en begroetingen die te horen zijn voordat een gesprek wordt doorgeschakeld, worden meestal afgespeeld voordat het gesprek wordt doorgeschakeld.

Opmerking: U kunt de toegang tot deze instellingen beperken door veranderen de beleidsinstellingen in de instellingen van uw telefoon voor persoonlijke audiobibliotheek als u wilt dat telefoongebruikers dit niet kunnen wijziging hen. Er zijn verschillende instellingen die standaard op de telefoon kunnen worden gewijzigd, waaronder de audioprompttaal, de voicemailbegroeting, de berichtbegroeting, en de wacht Muziek. Audio tijdens het verbinden kan alleen worden gewijzigd op siteniveau (als u meerdere sites hebt ingeschakeld) of op accountniveau als u meerdere sites hebt ingeschakeld.

Vereisten voor standaard aanpassen geluidsinstellingen

 • Pro-, Business-, Enterprise- of Education-account

 • Accounteigenaar of beheerdersrechten

 • Zoom Phone-licentie

Hoe standaard aanpassen geluid instellingen

 1. Het webportaal van Zoom is toegankelijk door in te loggen.

 2. Jij kan toegang krijgen tot het bedrijf Informatie door te klikken op de koppeling Telefoonsysteembeheer in het navigatiemenu.

 3. Als u meerdere sites heeft, moet u de instellingen in de volgende volgorde openen:

  • Het is een Goed idee om op de naam van de site te klikken die u wilt bewerken jij ingeschakeld meerdere locaties.

  • De volgende stappen moeten worden gevolgd als je hebt meerdere sites uitgeschakeld: Klik op Accountinstellingen.

 4. Klik erop om toegang te krijgen tot het tabblad Instellingen.

 5. Zorg ervoor dat de standaardtaal voor de audioprompts is gewijzigd in het gedeelte Audioprompt. Alle extensies worden beïnvloed door deze instelling:

  • Audio Prompt-taal: Dit is de taal waarin die de geautomatiseerde audioprompts worden afgespeeld voor inkomende bellers als een manier om aanvullende instructies aan hen over te brengen. Het is mogelijk om uw bericht in te spreken na de toon van uw voicemailbegroeting, gevolgd door de geautomatiseerde audiomelding: “Neem uw bericht op na de toon van uw voicemailbegroeting. Dubbeltik op een willekeurige toets of stop met praten om de opname te beëindigen”.

 6. U kunt de standaard audio-instellingen wijzigen door op de knop Beheren in het gedeelte Standaard audioprompt te klikken en vervolgens de audiobibliotheek te openen door op de knop Audiobibliotheek te klikken:

Notities:

 • Standaard audio-instellingen in de website is alleen van toepassing op enkele extensies binnen de site. Zie de Geldt voor kolom in onderstaande tabel.

 • Om aan te geven dat de voicemail-opname is begonnen, speelt Zoom een ​​toon af nadat de voicemail-begroeting is afgespeeld. Er is geen standaard audioprompt beschikbaar om de beller te vertellen een voicemail in te spreken nadat de toon is gehoord. Om deze instructies beter zichtbaar te maken voor bellers, kunt u ze desgewenst toevoegen aan de standaard voicemailbegroeting.

Standaard audio-instellingGeldt voor Begroeting en voicemail achterlaten instructie: Deze audio wordt afgespeeld voordat het gesprek wordt doorgeschakeld naar de voicemail. Het is ook belangrijk dat deze begroeting instructies bevat voor het achterlaten van een voicemailbericht. Om u een voorbeeld te geven, hier is de standaardbegroeting voor telefoongebruikers.

Begroeting & menu: voicemail inspreken of beluisteren: Dit wordt afgespeeld voordat de beller de optie heeft om zijn voicemail in te spreken of te beluisteren. Er zijn slechts bepaalde omstandigheden waarin dit van toepassing is op de gespreksafhandeling van een telefoongebruiker instellingen waarin de optie om bellers een telefoniste te laten bereiken of rekening hun voicemail is ingeschakeld.

Telefoon gebruikersBegroeting & menu: maak verbinding met de telefoniste of spreek de voicemail in: Een begroeting en een menu worden afgespeeld voordat de beller de mogelijkheid krijgt om door te verbinden met een telefoniste of om een ​​voicemail in te spreken. Om een ​​voicemailbox of een telefoniste te bereiken, moet de gebruiker de optie inschakelen in de gespreksafhandeling van de telefoon instellingen naar zodat bellers een operator kunnen bereiken of hun voicemail kunnen beluisteren.

Begroeting & menu: verbinding maken met telefoniste, voicemail inspreken of beluisteren: Deze begroeting wordt afgespeeld voordat de beller de mogelijkheid krijgt om verbinding te maken met de telefoniste, een voicemail achter te laten en/of zijn voicemail te beluisteren. In dit geval is het alleen van toepassing wanneer de optie voor de telefoongebruiker om de beller in staat te stellen een telefoniste te bereiken of zijn/haar voicemail te beluisteren, is ingeschakeld in de instellingen voor gespreksafhandeling.

Telefoon gebruikers

Spreek voicemail in instructie: Dit is het bericht dat wordt afgespeeld na de eerste voicemailbegroeting. Als onderdeel van deze begroeting moet u instructies opnemen over het achterlaten van een voicemail. Hier is een voorbeeld van de standaardbegroeting die u kunt afspelen. Er is maar één voorwaarde waaronder dit kan toegepast, en dat is als de beller de optie heeft in zijn instellingen voor gespreksafhandeling om een ​​telefoniste te kunnen bereiken of voicemail te beluisteren.

Telefoon gebruikers

Bericht begroeting: Dit bericht wordt afgespeeld wanneer de oproep wordt omgeleid naar het bericht vak wanneer de oproep gaat onbeantwoord. (De instelling kan worden ingesteld om een ​​bericht af te spelen wanneer de telefoon niet wordt beantwoord en vervolgens de verbinding te verbreken wanneer het bericht wel wordt beantwoord gespeeld).

Telefoon gebruikers

Gemeenschappelijke telefoons

Audio tijdens het verbinden: wanneer inkomende bellers een bepaald toestel proberen te bereiken, wordt audio afgespeeld terwijl ze verbinding maken.

Opmerking: Oproepwachtrijen vallen niet onder deze categorie. Er is een instelling voor Audio While Connecting die wordt gebruikt door oproepwachtrijen, zodat bellers die in de wachtrij wachten naar audio kunnen luisteren terwijl ze wachten.

Wachtrijen zijn niet bij alle toestellen inbegrepen

Houd muziek vast: Terwijl de andere partij in de wacht staat, wordt de wachtmuziek afgespeeld waar de andere partij naar kan luisteren.

Notities:

 • Wachtrijen worden niet beïnvloed door deze instelling. Er is een extra instelling in oproepwachtrijen genaamd Muziek aan Wacht, welke wordt afgespeeld wanneer een oproep naar de wachtrij wordt geleid en wordt vervolgens in de wacht gezet nadat een lid het gesprek in de wacht heeft gezet.

 • Geparkeerde oproepen worden niet beïnvloed door deze instelling. Als een gesprek is geparkeerd, zal de gespreksdeelnemer dit doen hoor de Zoom muziek in de wacht zetten, ook al is het gesprek in de wacht gezet. Voor geparkeerde gesprekken kunt u de muziek die in de wacht wordt afgespeeld niet aanpassen.

Met uitzondering van oproepwachtrijen zijn alle extensies toegankelijk

Alle inhoud en afbeeldingen gaan naar https://support.zoom.us

Similar Posts