|

Notities of disposities toevoegen in de zoom-app

Afhankelijk van hoe uw beheerders het systeem hebben geconfigureerd, kunnen agenten worden gevraagd om na elke opdracht een afrondingstijd in te voeren waarin ze een dispositie kunnen selecteren. Aan elke opdracht kan een dispositie worden toegewezen, waarmee u de uitkomst of het onderwerp van het gesprek kunt specificeren. Het is bijvoorbeeld belangrijk om na een vervolgafspraak contact op te nemen met de consument.

Een notitie toevoegen aan een verloving kan ook een Geweldig idee om te voorzien algemene informatie aan andere agenten en supervisors die er mogelijk naar moeten verwijzen. Als je een bepaalde instelling kiest, wil je misschien een korte uitleg toevoegen waarom je die keuze hebt gemaakt. Notes worden chronologisch weergegeven in de opdracht, vervolgens door het gepubliceerde tijdstempel dat aan elke notitie is toegevoegd, met de opdrachtagent die aan elke notitie is toegewezen. De volgorde van de notities wordt niet beïnvloed door het bewerken van een bestaande notitie als deze wordt bewerkt door een agent.

Vereisten voor het toevoegen van notities of disposities

 • Voor Windows of macOS, Zoom desktop client versie 5.11.3 of groter Is benodigd

 • Of u nu een Business-, Education- of Pro-accounthouder bent

 • De licentie voor Zoom Contact Center kan hier worden aangeschaft.

 • Uw beheerder heeft disposities toegevoegd aan de wachtrij die is gekoppeld aan disposities

Opmerking: Het is mogelijk om notities en disposities toe te voegen aan elk communicatiekanaal (spraak, video, chat en sms).

Hoe een dispositie toe te voegen

 1. Als u de desktopclient van Zoom gebruikt, moet u zich aanmelden.

 2. Inkomende spraak, video, chat of sms verlovingen zal worden ontvangen. U kunt ook een sms of een uitgaand gesprek sturen.

 3. Dit is het einde van de verloving.

  • Het actieve betrokkenheidsvenster leidt u door naar het tabblad Betrokkenheid zodra u op het tabblad Betrokkenheid klikt.

  • Terwijl de verloving naar het linkerpaneel wordt verplaatst, wordt deze verplaatst naar het gedeelte waar de MESSAGING WRAP-UP wordt weergegeven voor chat- en sms-verlovingen. Tijdens de afrondingsperiode voor spraak- of videoopdrachten blijft deze tijdens de duur van de opdracht in het gedeelte ACTIEF staan.

 4. U kunt een dispositie selecteren in de vervolgkeuzelijst Dispositie door op de optie Disposities te klikken.

 5. Klik op de knop Gereed.
  Nadat de verloving is voltooid, wordt op het linkerpaneel de sectie VOLTOOID over de verloving weergegeven.

 6. Als je wilt, kun je een notitie toevoegen waarin je uitlegt wat je bedoelt.

Hoe een notitie toe te voegen

 1. Als u de desktopclient van Zoom gebruikt, moet u zich aanmelden.

 2. Inkomende spraak, video, chat of sms verlovingen zal worden ontvangen. Je hebt ook de mogelijkheid om een ​​uitgaand telefoongesprek te voeren of een sms te sturen.

 3. Dit is het einde van de verloving.
  Het actieve betrokkenheidsvenster leidt u door naar het tabblad Betrokkenheid zodra u op de knop Betrekken klikt.

 4. Typ uw notitie in het gedeelte Notitie toevoegen en klik vervolgens op de knop Publiceren om uw notitie toe te voegen.
  Er zal een sectie worden genoemd Gepubliceerd notities waar uw notities zullen verschijnen. Vanzelfsprekend zal deze notitie ook zichtbaar zijn voor andere agenten voor het geval ze in de toekomst door dezelfde contactpersoon worden gebeld. Er komt een afdeling van Gepubliceerde aantekeningen waarin de notities die het meest recent zijn gepubliceerd, zullen dat wel doen eerst verschijnen.

 5. Houd er rekening mee dat het optioneel is om uw notitie te bewerken door op het potloodpictogram te klikken en vervolgens op Opslaan te klikken.
  Bij het opslaan van uw notitie wordt de tijdstempel bijgewerkt. Als gevolg hiervan krijgen andere agenten een melding dat de notitie ook is bewerkt.

Similar Posts