Meerdere monitoren gebruiken met Zoom Rooms for Touch
|

Meerdere monitoren gebruiken met Zoom Rooms for Touch

Zoom Rooms for Touch is compatibel met opstellingen met meerdere monitoren die zowel één touchscreen-scherm als maximaal twee monitoren zonder touchscreen hebben. Er zijn twee touchscreen-monitoren in de Zoom Room, één voor het weergeven van Zoom Room-bedieningselementen (bijv. Bedieningselementen voor webcams in vergaderingen, bedieningselementen voor whiteboard-annotaties), terwijl de andere monitor wordt gebruikt voor het weergeven van de videofeed van deelnemers.

Opmerking: Dit betekent dat schermshares altijd worden weergegeven op het aanraakscherm als de secundaire of tertiaire monitor geen aanraakscherm is, zodat u optimaal kunt profiteren van annotaties en whiteboards.

Vereisten voor het gebruik van meerdere monitoren met Zoom Rooms for Touch

Zoom Rooms for Touch instellen met meerdere monitoren

 1. Heb je interesse in het huren van een vergaderruimte, meld je dan aan bij Zoom Rooms.
  Op elke monitor wordt een bericht weergegeven van Zoom Rooms waarin het volgende staat.


Opmerking: Dit bericht verschijnt niet als Zoom Rooms geen touchscreen-monitor in uw kamer heeft gedetecteerd. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat u de juiste stuurprogramma’s voor uw touchscreen-monitor hebt geïnstalleerd. U moet ook controleren of u het via een secundaire verbinding op uw pc moet aansluiten. Op de meeste touchscreen-monitoren, evenals een video-ingang zoals HDMI, VGA of andere videokabel, moet u ook een USB-kabel aansluiten.

 1. Gebruik dit als touchscreen-display door te tikken op Gebruik dit als touchscreen-display op de touchscreen-monitor.
  Op de touchscreen-monitor kunt u de bedieningselementen voor de startpagina weergeven. OnietOp de normale monitor ziet u de achtergrondafbeelding van de Zoom Room.

 2. Op de touchscreen-monitor hebben deelnemers de mogelijkheid om het whiteboard en de bedieningselementen voor de te bekijken vergadering, terwijl op de reguliere monitor is de opname van de vergadering te zien.

 3. Er is een weergave-instelling in de Zoom-webportal die u kunt wijzigen als u wilt wijzigen wat op elke monitor wordt weergegeven.

Hoe de monitor te veranderen die wordt gebruikt als een Touch screen

In het geval dat Zoom Rooms de touchscreen-monitor niet correct identificeert en u deze moet wijzigen om hem opnieuw te gebruiken, volgt u deze stappen.

 • Log in op Zoom Rooms om een ​​vergaderruimte te reserveren.

 • Klik in het scherm voor vergaderingsbediening, dat u rechtsonder in het scherm kunt vinden, op Instellingen.

 • U wordt gevraagd om de toegangscode van de kamer in te voeren als u op Weergeven klikt.
  Op elke monitor in Zoom Rooms wordt een bericht weergegeven om u te laten weten wat er aan de hand is.


Similar Posts