|

Maximale ticketcapaciteit voor Zoom Events

Het is belangrijk om in gedachten te houden dat het aantal deelnemers dat je aan het evenement mag deelnemen, afhangt van je Zoom Events-licentie. Zoom Meetings-licenties beperken het maximum aantal deelnemers dat uw Zoom Events mag bijwonen, maar dit heeft geen invloed op het aantal tickets dat u per Zoom Meeting kunt verkopen.

Bovendien hebben licenties voor Zoom Events een sessiecapaciteit van een bepaalde hoeveelheid en dat is het aantal sessies dat gehouden kan worden tijdens een Zoom Event. Afhankelijk van de licentie die een evenementorganisator heeft, kunnen ze mogelijk tot 1.000 deelnemers aan hun webinar- of vergadersessie hebben als ze een Zoom Events 1.000-licentie hebben. Zelfs als een host een Zoom Events-licentie heeft die groter is dan 1.000, heeft een vergadersessie een maximale capaciteit van 1.000 deelnemers.

Opmerking: Vergaderingen die buiten Zoom Events worden gepland, worden bepaald op basis van de capaciteit van de Zoom Meeting-licentie, die bepaalt hoeveel deelnemers er kunnen bijwonen bij de ontmoeting.

Zoom Events en Zoom Webinars-licenties kunnen door dezelfde gebruiker tegelijkertijd worden gehouden tijd, maar hun webinarcapaciteit wordt beperkt door de grotere licentie van Zoom Webinars of de grotere licentie van Zoom Events die de gebruiker tegelijkertijd bezit.

De ticketcapaciteit wordt bepaald door alle speciale rollen en aanwezigen die deelnemen aan het evenement.

U moet contact opnemen met uw accounteigenaar of beheerder als u een Zoom Events-licentie met een hogere capaciteit wilt kopen om uw maximale ticketcapaciteit voor een evenement te vergroten.

Voorbeeld:

  • Er zijn twee soorten Zoom Events – enkele sessie en conferentie – die elk een maximum aantal deelnemers hebben, wat 1.000 is op basis van uw Zoom Events-licentie, terwijl de Meeting-licentie maximaal 500 deelnemers toestaat. Dit resulteert in hetzelfde aantal evenementtickets voor beide soorten Zoom-evenementen.

  • Er is een verschil tussen de Zoom Meeting-licentie die een capaciteit van 1.000 deelnemers toestaat en de Zoom Events-licentie die een capaciteit van 500 toestaat aanwezigen dus je kunt alleen 500 tickets verkopen als je beide soorten Zoom Events-licenties hebt: enkele sessie en conferentie.

Alle inhoud en afbeeldingen gaan naar https://support.zoom.us

Similar Posts