|

Inzicht in de rol van de deelnemer in expo in zoom

Er is een functie in Zoom Events genaamd Exposeer dat stelt organisatoren van evenementen in staat om een ​​virtuele tentoonstelling op te zetten welke verbindt deelnemers met andere exposanten en cabines, zorgen ze krijgen de kans om meer te weten te komen over de aangeboden producten en diensten.

Het is mogelijk voor deelnemers om de beursvloer virtueel te verkennen en te netwerken, net zoals ze persoonlijk zouden doen als ze bij het evenement waren. Terwijl je over de vloer van de expo loopt, kun je communiceren met andere aanwezigen, productstands bekijken en netwerken met exposanten.

Dit artikel behandelt:

Deelnemer Veel Gestelde Vragen over expo

Heb ik een speciaal ticket of een uitnodiging nodig om de expo te betreden?

Ik zou niet. Als het evenement een expo heeft ingeschakeld, betekent dit dat je toegang hebt tot de expo als onderdeel van je registratie voor het evenement.

Opmerking: Er zijn enkele verschillen tussen de tijden waarop de Expo begint en eindigt en de tijden waarop de Conference begint en eindigt.

Hoe komt het dat ik de expo icoon?

Uw evenement is misschien geen conferentie in de traditionele zin, maar eerder een ander soort evenement. Vanaf nu ondersteunen alleen conferenties expo’s en de organisatoren van die evenementen moeten deze functie inschakelen als ze deze willen implementeren.

Opmerking: Organisatoren van evenementen kunnen de begin- en eindtijd van hun exposities anders instellen dan de begin- en eindtijd van de conferentie-evenementen.

Als de vloer is bij maximale capaciteit, krijg ik bericht wanneer er is een opening ruimte?

Er is geen meldingssysteem om u op de hoogte te stellen wanneer er een ruimte vrijkomt. Als u wilt controleren of u de show kunt betreden, moet u periodiek op het tabblad Expo klikken.

Hoe chat ik met iemand in expo?

Er zal een groene ring rond je avatar zijn wanneer je netwerk inschakelt connectiviteit, evenals een groene kop in uw virtuele naamtag die aangeeft dat u beschikbaar bent voor het netwerk. Er zal een grijze ring rond je avatar zijn als je ervoor kiest om deze uit te schakelen netwerken, en een grijze kop in uw virtuele naamplaatje geeft aan dat u niet beschikbaar bent om verbinding te maken met internet.

Zolang de andere gebruiker een groene ring rond zijn avatar heeft (om aan te geven dat netwerken is ingeschakeld), zou je in staat moeten zijn om op de chatknop in het profiel van de gebruiker te klikken zolang hij of zij de groene ring heeft. U kunt een chatsessie starten met een andere partij door op de knop Chatten te klikken en een chatverzoek te sturen. Het is voor u mogelijk om te verzoeken om tijdens de conferentie met andere deelnemers, sponsors, gastsprekers, exposanten, standvertegenwoordigers, enz. te praten. Het is belangrijk om er rekening mee te houden dat u de chatknop niet kunt zien op het profiel van de andere gebruiker als deze een grijze ring om zijn avatar heeft (netwerken is uitgeschakeld).

Hoe navigeer ik door de expo vloer?

Het gebruik van een muis of toetsenbord is de gemakkelijkste manier om door de expo te navigeren. Als je op een locatie of richting klikt waar je heen wilt, zal je avatar naar die locatie of richting bewegen. Avatars kunnen ook worden verplaatst met behulp van de pijltjestoetsen op het toetsenbord. Er zijn verschillende manieren om in en uit te zoomen op de beursvloer, waaronder het muiswiel, de muismat, het trackpad om in te zoomen (knijpen met twee vingers) en de +/- toetsen.

Wanneer zijn andere avatars zichtbaar voor mij?

De avatar van uw deelnemer kan altijd worden bekeken, maar als u eenmaal inzoomt op de beursvloer, kunt u de avatars van andere deelnemers zien. Als u gebruikers of stands in de buurt wilt vinden, kunt u de Near Me-functie gebruiken om ze te vinden.

Wie kan mijn virtuele naamlabelinformatie zien?

Als u ervoor kiest om bepaalde velden in uw virtuele naamtag openbaar te maken, kan elke gebruiker in expo zal de informatie die u kunt bekijken voorzien als het veld is openbaar zichtbaar.

Als ik de expo verlaat en op een latere datum of tijd terugkom, wat gebeurt er dan met mijn chat als ik terugkom nadat de expo is afgelopen?

Het is belangrijk om op te merken dat uw 1:1-chats in de chatlijst blijven voor de duur van de expo. Zolang u tijdens de chat nog met de andere gebruiker aan het chatten bent, kunt u uw chatgesprek voortzetten wanneer u terugkomt van het verlaten van expo en ernaar terugkeert. Een chatbericht achterlaten als de andere gebruiker niet aanwezig is en jij vertrekken het terwijl ze niet aanwezig zijn, zal niet duidelijk zijn voor de ander gebruiker, dus het chatbericht wordt pas gezien als de andere gebruiker terugkeert naar de expo.

Opmerking: U kunt het gesprek in uw chatlijst pas zien als de persoon met wie u aan het chatten bent, weer deelneemt expo voordat het in je chatlijst verschijnt als de persoon met wie je aan het chatten bent niet langer in expo staat.

Zal mijn 1:1 Chatten met een andere gebruiker worden opgeslagen voor toekomstige evenementen?

Als je een 1:1-chat had met een andere deelnemer aan het evenement, wordt deze 30 dagen na afloop van het evenement verwijderd en verschijnt het niet meer bij toekomstige evenementen.

Kan ik een andere gebruiker blokkeren om met mij te chatten?

Ja, ik ben het ermee eens. Om te voorkomen dat andere gebruikers met je chatten, kun je ze blokkeren. Het zal voor u onmogelijk zijn om de 1:1-chat tussen u en de andere gebruiker te zien als u blok die gebruiker omdat u uw 1:1-chat niet meer kunt zien. U kunt een gebruiker blokkeren door de chatlijst te openen en op de ellipsen rechts van hun naam te klikken. Om te blok een gebruiker niet met u spreekt, klikt u op Deelnemer blokkeren om hen te laten weten dat u dat bent blokkeren hen.

Opmerking: U kunt een geblokkeerde gebruiker niet meer deblokkeren als u deze eenmaal heeft geblokkeerd.

Kan ik een gebruiker rapporteren in de 1:1 chatten?

Er is een mogelijkheid dat je een andere gebruiker kunt rapporteren met wie je een 1:1 chat hebt gehad. Het eerste dat u hoeft te doen, is de muisaanwijzer op de ellips naast de naam van de andere gebruiker plaatsen in het 1:1-chatgesprek. U kunt een gebruiker rapporteren door op de knop Gebruiker rapporteren te klikken.

Alle inhoud en afbeeldingen gaan naar https://support.zoom.us

Similar Posts