|

Inkomende oproepmeldingen (bureautelefoons) in Zoom

Afhankelijk van uw bureautelefoon kunt u mogelijk informatie over de beller zien, waarmee u kunt bepalen hoe de beller naar uw nummer is doorgeschakeld (bijvoorbeeld rechtstreeks nummer, bedrijfsnummer of wachtrij als uw bureautelefoon er een heeft). In dit artikel worden verschillende veelvoorkomende scenario’s vermeld, samen met het type melding dat u ontvangt wanneer u een inkomende oproep ontvangt.

Dit artikel behandelt:

  • Direct telefoonnummer

  • Bedrijfsnummer, autoreceptionist of IVR

  • Oproep wachtrij

  • Intern contactpersoon

  • Bel delegatie of gedeelde lijngroep

Vereisten

Opmerking: De Zoom-desktopclient en mobiele app bevatten meer gedetailleerd oproepmeldingen dan de bureautelefoon, die is een minder gedetailleerde melding. U kunt meer gedetailleerde meldingen ontvangen door de desktopclient of de mobiele app te gebruiken.

Direct telefoonnummer

De oproepmelding op de meeste telefoonmodellen geeft uw naam weer als de beller uw directe telefoonnummer heeft gekozen. Naast de naam van de beller kan de notificatie ook het directe telefoonnummer tonen van waaruit werd gebeld. In sommige modellen van Yealink zal uw naam niet zijn weergegeven op het scherm.

Bedrijfsnummer, autoreceptionist of IVR

In de meeste gevallen, als de beller het bedrijfsnummer en uw toestelnummer heeft gekozen, verschijnt uw naam in de oproepmelding op de bel als er werd gebeld vanaf het bedrijfsnummer. Daarnaast geldt dit voor oproepen die zijn omgeleid via een voice response systeem of een automatische receptionist die de oproep heeft aangenomen.

Het is mogelijk dat uw naam niet op sommige Yealink-modellen verschijnt.

Opmerking: Het bedrijfsnummer in de oproepmelding zal dat niet zijn weergegeven samen met het nummer van de automatische receptioniste. Uw directe nummer wordt weergegeven of gemarkeerd op het scherm. U ziet uw primaire directe nummer weergegeven of gemarkeerd als u meerdere directe nummers hebt vermeld in uw instelling Lijntoetsen. Bel meldingen weergave het label van de primaire lijn als er geen directe nummers zijn.

Oproep wachtrij

Het is het meest gebruikelijk voor telefoonmodellen om de naam van de oproepwachtrij weer te geven als de beller rechtstreeks gebeld een oproepwachtrij.

Opmerking: Het nummer van de wachtrij wordt niet weergegeven in de oproepmelding. Er is een weergave of markering van uw directe nummer. Uw primaire nummer wordt weergegeven of gemarkeerd als u meerdere directe nummers hebt opgegeven in uw lijntoetsinstellingen als u meer dan één nummer heeft.

Als u in gesprek bent of oproepen uit wachtrijen hebt uitgeschakeld, ontvangt u geen oproepmeldingen uit wachtrijen.

Intern contactpersoon

Deze oproepmelding toont de Zoom-profielnaam en het toestelnummer van de beller als de oproep is gedaan door een andere Zoom Phone-gebruiker binnen dezelfde organisatie. De oproepmelding zal het nummer weergeven of markeren dat door de beller is gekozen als deze uw directe nummer heeft gekozen.

Opmerking: Als ze uw toestel kiezen, wordt uw oproepmelding weergegeven of gemarkeerd direct nummer als ze gebeld uw extensie. Uw primaire directe telefoonnummer wordt weergegeven of gemarkeerd als y

U hebt meer dan één direct telefoonnummer opgegeven in de lijntoetseninstellingen voor uw apparaat.

Bel delegatie of gedeelde lijngroep

Als u meer wilt weten over meldingen van inkomende oproepen, kunt u onze artikelen lezen over gespreksdelegatie of gedeelde lijngroepen als u een delegeerder bent of lid bent van een gedeelde lijngroep.

Alle inhoud en afbeeldingen gaan naar https://support.zoom.us

Similar Posts