|

Een telefoontje doorgeven aan een Zoom Room

Wanneer u Zoom Phone gebruikt om te bellen, kunt u het gesprek indien gewenst eenvoudig overdragen aan een Zoom Room. U kunt de Zoom Room gebruiken om te profiteren van een handsfree belervaring als u op de Zoom-mobiel zit appen, dan loop een Zoom Room binnen, die is ingericht als een stand, waar u kunt profiteren van een handsfree belervaring terwijl u de Zoom mobiele app gebruikt.

Opmerking: Tijdens een Zoom Phone-gesprek kunt u de andere mensen in het gesprek uitnodigen in de Zoom Room als er een vergadering gaande is in de Zoom Room.

Vereisten voor het doorgeven van een telefoongesprek aan een Zoom Room

 • Zoom mobiele app voor Android of iOS, 5.4.3 of hoger

 • Zoom Phone-licentie toegewezen aan de Zoom Room

 • Direct delen met behulp van ultrasone nabijheid signaal ingeschakeld

 • Beleidsinstelling Hand Off to Room ingeschakeld door je beheerder

Hoe u een telefoongesprek doorgeeft aan een Zoom Room

 1. Meld u aan bij uw account met de mobiele Zoom-app.

 2. Met Zoom Phone kun je bellen en gebeld worden.

 3. In de Zoom Room kun je de bediening tijdens het gesprek gebruiken om op de knop Meer te tikken en vervolgens op Hand-off to Room tikken om het overdrachtsproces te voltooien.
  Zodra Zoom detecteert dat er een kamer beschikbaar is, probeert het deze direct met je te delen.
  Het is mogelijk dat Zoom de kamer niet kan detecteren en dat u de deelsleutel van de kamer moet invoeren, die meestal in de rechterbovenhoek van het kamerscherm te vinden is als Zoom niet kan detecteren de Kamer.

 4. U kunt de overdracht voltooien door op de knop Hand off to This Room te tikken.
  Aan het einde van het telefoongesprek wordt het gesprek binnen de mobiele app doorverbonden naar de Zoom Room. Om toegang te krijgen tot de bediening tijdens het gesprek, moet u de ruimtecontroller gebruiken.

Opmerking: Wanneer u de telefoon overhandigt aan de Zoom Room-controller, zal de controller u deze opties vragen als de Zoom Room in vergadering is wanneer u de telefoon overhandigt.

 • Afwijzen: De overdracht moet worden geweigerd. Vergaderruimte blijft. Zolang de mobiele app open is, gaat het gesprek door.

 • Audio van vergadering vasthouden en accepteren: Om de Overdracht, de audio van de vergadering wordt in de wacht gezet.

  • In de linkerbovenhoek van de ruimtecontroller bevindt zich een knop waarmee u kunt schakelen naar de vergadering audio door te tikken op Terug naar vergadering.

  • De ruimtecontroller heeft een telefoonpictogram in de rechterbovenhoek, waarop u kunt tikken om naar over te schakelen de telefoongesprek.

Alle inhoud en afbeeldingen gaan naar https://support.zoom.us

Similar Posts