|

De sponsorrol in expo in zoom begrijpen

Expo is een hulpmiddel ter beschikking van het evenement organisatoren dat stelt hen in staat om een ​​virtuele tentoonstelling op te zetten waarmee bezoekers via een virtuele tentoonstelling meer kunnen ontdekken over de producten en diensten van andere exposanten en stands.

Met sponsorstands op de expovloer kunnen sponsors hun producten demonstreren en communiceren met aanwezigen om hun producten te demonstreren. Naast het betreden van een productstand op de beursvloer, kunnen deelnemers communiceren met exposanten en met hen netwerken.

Dit artikel behandelt:

Sponsor regelmatigy vroeg quinformatie over expo

Kan ik als sponsor mijn eigen gesponsorde stand opzetten, configureren of bewerken?

Het is niet. Er is op dit moment slechts een beperkt aantal mensen toegestaan ​​om sponsorstands op te zetten, in te richten en te bewerken op een evenement. Stel eerst sponsoring in en voeg dan jezelf toe naar expo voor demo’s en presentaties van producten en diensten.

Kan ik mijn gesponsorde stand aanpassen?

Het is niet. Vanaf nu kunnen de sponsorcabines op dit moment niet verder worden aangepast.

Hoeveel plaatsen mag ik hebben?

Er zijn verschillende sponsorniveaus waarvoor verschillende ruimtes zijn: platina, goud en zilver.

Opmerking: U kunt de namen van de standaardniveaus, die Platinum, Gold en Silver zijn, aanpassen; het aantal plaatsen dat aan elk van deze niveaus is toegewezen, verandert echter niet zolang de namen van de niveaus hetzelfde blijven.

  • Er zijn maximaal vier plaatsen beschikbaar in Platinum. Je bent niet verplicht om ze alle 4 te gebruiken, maar je hebt de mogelijkheid om er 4 te gebruiken.

  • Het is mogelijk om maximaal twee velden in goud te hebben.

  • De zilveren kleur heeft slechts één ruimte beschikbaar.

Kan ik de eigen openingstijden (data en tijden) van mijn stand configureren?

Het is niet. Op dit moment is er geen optie om de cabine op individuele basis te configureren, dus er is geen aanvullende configuratie beschikbaar. Het is uw verantwoordelijkheid als standsponsor om te beslissen op welke data en tijden uw stand geschikt is openen, maar u moet dit doen binnen de Expo-data en -tijdsbestekken.

Kan ik wijzigen waar mijn Booth bevindt zich in expo?

Als u uw gesponsorde stand naar een andere locatie wilt verplaatsen, neem dan contact op met de organisator van het evenement.

Welke gegevens zijn voor mij beschikbaar als sponsor?

Gegevens specifiek voor sponsoren kunnen worden opgevraagd bij de organisator van het evenement.

Alle inhoud en afbeeldingen gaan naar https://support.zoom.us

Similar Posts