|

De on-demand opnames van een hub in zoom beheren

On-demand opnames die beschikbaar zijn via Zoom Events-hubs geven organisatoren van evenementen de mogelijkheid om gebruikers opnames te laten bekijken wanneer het hen uitkomt. Met de on-demand opnamefunctie van een hub kunnen organisatoren van evenementen, organisatoren van evenementen en alle andere gebruikers die kunnen inloggen op de hub opnames bekijken, publiceren, beheren en rapporteren.

Bovendien geeft dit gebruikers toegang tot opnames zonder een eerste registratie voor de evenement toestaan hen om opnames na het evenement te bekijken, waardoor gebruikers de mogelijkheid krijgen om opnames na het evenement te bekijken, en kennisuitwisseling en contentmarketing tussen organisatoren van evenementen mogelijk te maken. Zoom Events-licentiehouders hebben toegang tot de On-Demand Recording-functie in Zoom Events.

Dit artikel behandelt:

Vereisten voor het beheren van opnamen op aanvraag

 • Zoom-desktopclient

 • Zoom mobiele client

  • iOS: 5.8.6 of hoger

  • Android: 5.8.6 of hoger

 • Pro-, Business-, Enterprise- of Education-account

 • Stripe of PayPal Business-account is vereist om betaalde evenementen te maken

 • Zoom Events-licentie

Opmerking: Om toegang te krijgen tot de nieuwste functies van Zoom Events en Webinar, wordt hosts ten zeerste aanbevolen om de Zoom desktopclient/mobiele applicatie bij te werken naar de nieuwste versie om toegang te krijgen tot Zoom Evenement en Webinar-functies.

De on-demand opnames van uw hub beheren

Notities:

 • Degenen die toegang hebben tot de openbare profielpagina van de hub, kunnen dat wel bekijk de on-demand opnames van de live-evenementen van de hub.

 • De eigenaar van een hub moet de opname in de bibliotheek voor on-demand-opnamen van de hub plaatsen voordat een opname op aanvraag kan worden bekeken.

Krijg toegang tot de on-demand opnames van een hub

 1. Zoom Events is toegankelijk door in te loggen.

 2. Om uw account te beheren, klikt u op de knop Beheren in de rechterbovenhoek van uw scherm.

 3. Selecteer de hub die u wilt beheren in het navigatiemenu aan de linkerkant door op het vervolgkeuzemenu Hub te klikken.

 4. Wanneer u zich in de hub bevindt die u wilt beheren, klikt u op de knop Opnames.
  Op de startpagina van de hub kunt u een lijst zien van de on-demand opnames van de hub, samen met de opgenomen gebeurtenissen.

Krijg toegang tot de on-demand opnames van een hub zonder in te loggen

Om toegang te krijgen tot de on-demand opnamebibliotheek van Zoom Events en deze te bekijken, moet u de Servicevoorwaarden van Zoom accepteren als u niet bent aangemeld bij uw Zoom Events-account. Deze opname kan alleen worden bekeken door degenen die daarvoor toestemming hebben gekregen weergave het hubprofiel om te kunnen weergave Het.

 • Gebruikers moeten de volgende verklaring accepteren als een host een privacyverklaring heeft. In deze verklaring staat: Als u deze opname bekijkt, gaat u akkoord met de Servicevoorwaarden van Zoom, de Gebruiksvoorwaarden voor Deelnemers aan Evenementen en de Privacyverklaring van de Host van het Evenement.

 • Het is verplicht voor gebruikers om de volgende verklaring te accepteren als de host geen privacyverklaring heeft: Gebruikers gaan akkoord met de Servicevoorwaarden van Zoom en de Gebruiksvoorwaarden voor Evenementdeelnemers door deze opname te bekijken.

Publiceer gebeurtenisopnamen naar uw on-demand opnames

Opmerking: Als eigenaar van een hub moet u in staat zijn om een ​​opname te publiceren in de sectie On-demand opnames van de hub.

 1. U krijgt toegang tot opnames die on-demand beschikbaar zijn in een hub.

 2. Om een ​​opname toe te voegen aan de bibliotheek met on-demand opnames van uw hub, moet u op de weglatingstekens klikken naast de opname die u wilt toevoegen.

 3. Nadat u op Opname publiceren hebt geklikt, wordt de opname gepubliceerd.
  U wordt gevraagd met een verificatiedialoogvenster.

 4. Om te bevestigen dat de opname is gepubliceerd, klikt u op de knop Opname publiceren in het verificatiedialoogvenster.
  Zodra deze opname is gepost, zal deze beschikbaar zijn voor on-demand weergave als onderdeel van de opnamesectie van de hub. Je hebt toegang tot deze opname zolang je bent aangemeld naar binnen Zoom-evenementen.

Maak de publicatie van gebeurtenisopnamen ongedaan van uw on-demand-opnamen

Opmerking: U moet een hub-eigenaar zijn om de publicatie van een opname ongedaan te maken in de sectie On-demand opnames van de hub.

 1. De on-demand opnames die via een hub beschikbaar zijn, zijn op elk moment toegankelijk.

 2. U kunt de publicatie van een opgenomen opname ongedaan maken door op de ellips te klikken naast de opname waarvan u de publicatie ongedaan wilt maken.

 3. De opname wordt ongedaan gemaakt zodra u op de knop Unpublish klikt.
  U krijgt een verificatiedialoogvenster te zien.

 4. Om het ongedaan maken van de publicatie van de opname te bevestigen, klikt u op de knop Publicatie opname ongedaan maken in het verificatiedialoogvenster.
  Het zal niet langer beschikbaar zijn om on-demand te bekijken wanneer de opname is ongepubliceerd vanaf de hub.

Bewerk of verwijder een opname uit uw on-demand opnames

 1. De on-demand opnames die via een hub beschikbaar zijn, zijn op elk moment toegankelijk.

 2. Klik op de weglatingstekens naast de opname die u wilt bekijken, klik vervolgens op Opname bewerken/verwijderen en kies vervolgens de opname die u wilt bekijken.
  U wordt op de hoogte gebracht van het feit dat u naar het Zoom-webportaal wordt geleid via een pop-upvenster dat verschijnt.

 3. Klik op de knop Ga naar Zoom-webportaal op het pop-upvenster om te bevestigen dat u naar de Zoom Web Portal wilt gaan.
  Zodra u op deze link klikt, wordt u doorverwezen naar het webportaal van Zoom, waar u uw opname kunt bewerken of verwijderen.

Hub-on-demand-opnamen in- of uitschakelen

 1. On-demand-opnamen zijn toegankelijk via een hub met behulp van de on-demand-functie.

 2. U kunt een opname in- of uitschakelen door op de schakelaar ernaast te klikken in de lijst op Hub kolom aan de rechterkant van de opname die u wilt beheren.

  • Als de schakelaar is ingeschakeld op de detailpagina van uw hub, kunt u de opname zien op het tabblad Opnamen zodra deze is ingeschakeld.

  • Als u de schakelaar op de hub-detailpagina uitschakelt, wordt de gebeurtenis niet vermeld op het tabblad Opnames van de hub-details pagina en wordt niet weergegeven op het tabblad Hub Records.

Bekijk een opname van de on-demand opnames van een hub

 1. De on-demand opnames die via een hub beschikbaar zijn, zijn op elk moment toegankelijk.

 2. Door de weglatingstekens te selecteren naast de opname die u wilt bekijken, kunt u Watch Recordings selecteren.
  Net zoals door uw cursor over het videobeeld te bewegen en op het pictogram Afspelen te klikken, kunt u de video ook afspelen.
  Zodra u op de opnamespeler klikt, wordt u naar een pagina geleid waar u de opname kunt bekijken.

 3. Klik op het pictogram Afspelen om de video af te spelen.

  Opmerking: Naast de opnamesessie die voor het evenement is geplaatst, kunt u ook eerdere opnames bekijken. Er is een opnamespeler die de opnamesessies aan de rechterkant van het scherm weergeeft.

Gebruik audiotranscripties

In de opname, transcripties van de audio is beschikbaar gemaakt als de host audiotranscriptie heeft ingeschakeld tijdens het opnameproces.

Notities:

 • Het is momenteel alleen mogelijk om transcripties te bekijken voor audio-opnamen op de hub als ze worden vermeld op de profielpagina van de hub en als ze daar worden bekeken.

 • Engels is de enige taal die wordt ondersteund door audiotranscripties.

 • De ondertitelingsfunctie is alleen beschikbaar voor audiotranscripties van host- en hub-opnamen.

 • Er wordt slechts één avatar weergegeven links van de naam van elke spreker in het transcript als het gaat om audiotranscripties voor host- en hub-opnamen.

Doorzoek audiotranscriptie

Met behulp van de zoekfunctie in het transcript kun je een woord (of woorden) vinden waarnaar je op zoek bent:

 1. Klik op het vak Zoeken… en voer het woord/de woorden in waarnaar u zoekt.
  In het transcript worden alle overeenkomende termen gemarkeerd om het voor u gemakkelijker te maken om te lezen.

 2. Als je een woord hebt gevonden waarnaar je wilt zoeken, zou je dat moeten doen de volgende stappen:

  • Om naar de eerste overeenkomende term te gaan, drukt u aan het einde van de zoekopdracht op Enter of Return (afhankelijk van uw toetsenbord). Zodra de eerste overeenkomende term in de opname wordt gevonden, wordt het afspelen hervat vanaf het punt waar het is geëindigd.

  • Om de overeenkomende termen te vinden, kunt u door het transcript bladeren totdat u ze vindt.

  • (Optioneel) Om de transcriptie te synchroniseren met het afspelen van de video, moet u op de knop Transcript hervatten Auto-Scroll onderaan het transcriptievenster klikken.

Meld een opname

Opmerking: Om een ​​opname te kunnen melden, moet u ingelogd zijn naar binnen Zoom-evenementen.

 1. U krijgt toegang tot opnames die on-demand beschikbaar zijn in een hub.

 2. U moet op de ellipsen links van de opname klikken die u wilt bekijken en vervolgens op Opname bekijken klikken op de volgende pagina.
  In de volgende stap wordt u naar een gebied geleid waar u de opname kunt bekijken, waar u de opname kunt bekijken.

 3. Klik op de link Opname rapporteren onderaan de pagina waarop de opnamespeler verschijnt.

 4. Voer het tijdstempel van misbruik in onder Pauze en teken een lijn op de opnamevoortgangsbalk om aan te geven wanneer het misbruik plaatsvond, zodat Trust and Safety op de hoogte kan worden gesteld zodra het zich voordoet.

 5. Dan, onder Wat is er gebeurd? Jij kan het relevante probleem selecteren in het vervolgkeuzemenu door erop te klikken.

 6. U kunt het rapport verzenden zodra u op Rapport verzenden klikt.
  Om je registratie te bevestigen, stuurt het Trust and Safety-team je een e-mail naar het e-mailadres dat je gebruikt voor je Zoom Events toeniet zo snel mogelijk.

 7. Klik op de knop Rapport bevestigen in de bevestigingsmail die u in uw inbox heeft ontvangen zodra u deze in uw inbox vindt.

Alle inhoud en afbeeldingen gaan naar https://support.zoom.us

Similar Posts