Briefing Room gebruiken op Cisco Webex Room-apparaten
|

Briefing Room gebruiken op Cisco Webex Room-apparaten

Briefing Rooms zijn uitgerust met een modulair ontwerp waardoor ze snel en eenvoudig kunnen worden aangepast voor gebruik in trainingsfaciliteiten en klaslokalen. Door de opzet kunnen groepen van verschillende locaties bij elkaar komen. Deelnemers zijn verzekerd van een goede en boeiende ervaring, ongeacht of de presentator in de ruimte aanwezig is of aan de telefoon is vanaf een externe locatie.

Een voorbeeld van een Briefing Room-opstelling wordt getoond in de onderstaande afbeelding, waar drie schermen en twee camera’s zijn.

Het is ontworpen om in drie verschillende modi te functioneren: lokale presentatoren, externe presentatoren en groepen die het onderwerp bespreken. U kunt direct van de ene modus naar de andere overschakelen, afhankelijk van het type training dat u op dat moment geeft.

  • Presentator via externe verbinding (de presentator belt in).

Wijzig de kamermodus tijdens een conferentie

De beheerders van uw ruimte kunnen de ruimte al dan niet hebben geconfigureerd om automatisch te schakelen tussen de modus Lokale presentator en de modus Externe presentator, afhankelijk van uw instellingen. De aanraakcontroller kan worden gebruikt om te schakelen tussen de verschillende modi van de kamer als automatisch schakelen niet is ingeschakeld.

Automatisch schakelen houdt in:

  • In de modus Lokale presentator wordt een presentator gedetecteerd op het podium, lokaal op de computer wanneer de modus is ingeschakeld.

  • Wanneer het lokale podium geen presentator heeft, wordt de Remote Presenter-modus gebruikt.

Met de Touch-controller moet je altijd handmatig de Discussion-modus kiezen wanneer je deze wilt gebruiken om de Discussion-modus te gebruiken.

Schakel tussen de verschillende kamermodi met behulp van de Touch-controller

  1. Tik op de Touch-controller op de knop Briefing Room.
  2. Wanneer u op Lokale presentator, Externe presentator of Discussie tikt in het menu dat verschijnt, kunt u de modus kiezen waarnaar u wilt overschakelen. Er is een markering op de modus die momenteel actief ise.

Similar Posts