|

Beller geverifieerd pictogram in zoom

Met Zoom Phone kunnen gebruikers een pictogram zien om robocalls en spamoproepen te identificeren die door de beller zijn geverifieerd. Als de koerier de bellende partij heeft geauthenticeerd en deze geautoriseerd is om het telefoonnummer te gebruiken, verschijnt het pictogram voor de geverifieerde beller op het scherm.

Waar de icoon komt naar voren

Door beller geverifieerde pictogrammen worden weergegeven in de oproepgeschiedenis, opname-, voicemail- en sms-logboeken, evenals in de gebruikersinterface voor inkomende oproepen (client, app) voor de volgende scenario’s voor inkomende oproepen:

  • In hetzelfde account kunt u Zoom Phone-gesprekken voeren van het ene toestel naar het andere

  • U kunt bellen tussen Zoom Phone-gebruikers die verschillende accounts op Zoom Phone hebben

  • De STIR/SHAKEN-richtlijnen bepalen dat oproepen afkomstig van openbare telefoonnetwerken in de VS vergezeld moeten gaan van een attest van A-niveau dat wordt verstrekt door de koerier die de oproep heeft verzonden

ROEREN/GESCHUDEN

De STIR/SHAKEN-standaard voor bellerauthenticatie is een van de meest voorkomende industriestandaarden die van providers vereist dat ze oproepen die afkomstig zijn van hun klanten om hun authenticiteit te waarborgen. Een robocall of spamoproep is een oproep die wordt gedaan met de bedoeling u in verwarring te brengen en lastig te vallen. Om een ​​robocall of spamoproep te identificeren, verifieert SIRI/SHAKEN dat de beller is geauthenticeerd en inderdaad geautoriseerd is om het nummer te gebruiken. Lees meer op de FCC-website.

Alle inhoud en afbeeldingen gaan naar https://support.zoom.us

Similar Posts