|

Alle evenementen bewerken voor Zoom-evenementen

Het is mogelijk om een ​​evenement dat je hebt gepubliceerd voor Zoom Events te bewerken nadat het is gepubliceerd. Om aankomende evenementen en concepten te bewerken, kunnen makers van evenementen inloggen op hun account. Om ervoor te zorgen dat uw deelnemers toegang hebben tot de meest actuele informatie, kunt u deze functie gebruiken om uw evenement bij te werken.

Het platform stelt makers van evenementen ook in staat om evenementen te publiceren met een minimale hoeveelheid inhoud, welke is nodig om het evenement in een zeer vroeg stadium onder de aandacht te brengen podium, terwijl het ook mogelijk maakt hen om het evenement in de loop van de tijd op te bouwen met een lange tijd om inhoud en informatie aan het evenement toe te voegen als tijd gaat op.

Dit artikel behandelt:

Vereisten voor het bewerken van een evenement voor Zoom Events

 • Zoom-desktopclient

  • Ramen: 5.8.6 of hoger

  • macOS: 5.8.6 of hoger

 • Zoom mobiele client

  • iOS: 5.8.6 of hoger

  • Android: 5.8.6 of hoger

 • Pro-, Business-, Enterprise- of Education-account

 • Zoom Events-licentie

Opmerking: Het wordt ten zeerste aanbevolen dat hosts hun Zoom-desktop- en mobiele applicaties updaten om te profiteren van de nieuwste functies die beschikbaar zijn met Zoom-evenementen en webinars.

Een evenement bewerken voor Zoom-evenementen

Opmerking: Alleen de sectie(s) die aan de co-editors zijn toegewezen, mogen de aangebrachte wijzigingen bewerken en opnieuw publiceren.

Een gebeurtenis bewerken:

 1. Zoom Events zijn toegankelijk door te loggen naar binnen jouw rekening.

 2. Klik op Beheren in de rechterbovenhoek van het venster.

 3. Klik op de link Mijn evenementen in het linkernavigatiemenu.

 4. Selecteer het tabblad voor Aankomend of Concepten in het vervolgkeuzemenu.

 5. Klik op het potloodpictogram rechts van het concept Zoomevenementen of aankomend evenement dat u wilt bewerken, zodat u wijzigingen kunt aanbrengen.
  De workflow voor het maken van evenementen wordt vervolgens naar u doorgestuurd en u kunt het evenement bewerken en opslaan of publiceren.

 6. Wijzigingen moeten zo nodig worden aangebracht.

 7. Sla het bestand op met klikken op de Opslaan knop.

Bewerk de stroomtabbladen voor het maken van gebeurtenissen

Opgemerkt moet worden dat de tabbladen van elke sectie een andere bewerkingseigenschap hebben wanneer u zich in de stroom voor het maken van gebeurtenissen bevindt. Op elk tabblad van de stroom voor het maken van evenementen vind je verschillende elementen die je kunt bewerken verschillend stadia van het creatieproces van een evenement. Het specifieke artikel over de stroom voor het maken van gebeurtenissen dat betrekking heeft op het tabblad dat u wilt bewerken, kan worden gebruikt om te controleren of de functie die u wilt bewerken in dat stadium van de gebeurtenis bewerkbaar is.

Alle inhoud en afbeeldingen gaan naar https://support.zoom.us

Similar Posts